Δήμος Χανίων – Πιάσανε δουλειά τα “παπαγαλάκια” των Αθηνών

Date:

Μυστικές μετρήσεις, και δημοσκοπήσεις – “φαντάσματα”, ‘στοιχειοθετούν το σημερινό ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής για τα ‘φαβορί και τα αουτσάιντερ΄των επερχόμενων εκλογών… στοιχειώνοντας το προεκλογικό σκηνικό και στα Χανιά.

Μαζί με την δημοσκόπηση της metron analysis για τις ευρωεκλογές που δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, η εφημερίδα φιλοξενεί σήμερα, έξι σελίδες εκτιμήσεων και αναλύσεων που βασίζονται σε δήθεν δημοσκοπήσεις και στοιχεία που φτάνουν στα “κομματικά επιτελεία” ΄ή “έχουν πραγματοποιηθεί στις πόλεις”, χωρίς όμως να επικαλείται ούτε ένα δημοσκοπικό εύρημα ή δεδομένο!

Το ενδιαφέρον και για τα Χανιά δεδομένο, γι’ αυτό και ο Δήμος μας, δεν έμεινε έξω από το παιχνίδι της δημιουργίας των προεκλογικών εντυπώσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Σκουλάκης “προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει υπουργός” και “κατέρχεται στην εκλογική μάχη με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από δημότες όλων των πολιτικών χώρων”.

“Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη”, συνεχίζει το Έθνος, “ο Μανώλης Σκουλάκης φαίνεται να περνά στον δεύτερο γύρο με τον Τάσο Βάμβουκα, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς αλλά κατέρχεται στον εκλογικό στίβο για το Δήμο Χανίων, ως ανεξάρτητος”.

Το ρεπορτάζ αναγνωρίζει ακόμα δύο από τους τέσσερις υποψηφίους, τους κυρίους Σαρρή και Παπαδογιάννη τους οποίους και… με συνοπτικές διαδικασίες βγάζει “εκτός παιχνιδιού”.

“Υποψήφιοι είναι και ο Γιάννης Σαρρής, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ο Άρης Παπαδογιάννης που προέρχεται από το χώρο της ΝΔ αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, δεν περνούν στην δεύτερη Κυριακή”, αναφέρει.

Όσο για το ποιόν ρώτησαν, πότε και τι απαντήσεις πήραν… όλα αυτά παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό!

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...