“Δίνω ζωή. Δώστε μου τη γέννα που αξίζω!”

Date:

Το Σάββατο 13 Απρίλη, 18:30, η Ομάδα ΧΑΝΙΑ: Φίλοι και υποστηρικτές μητρικού ΘΗΛΑΣΜΟΥ σας καλεί στο καφε «Κήπος» να παρακολουθήσετε την προβολή της ταινίας – ντοκυμαντέρ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη γέννα “Freedom for Bith” . Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων για τις συνθήκες γέννας και θηλασμού στα μαιευτήρια της πόλης μας.Η είσοδος είναι ελεύθερη

Την Κυριακή 14 Απρίλη, μελή της ομάδας ΧΑΝΙΑ: Φίλοι και υποστηρικτές μητρικού ΘΗΛΑΣΜΟΥ πρόκειται να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τα 10 βήματα που πρέπει να τηρεί ένα μαιευτήριο για να είναι φιλικό προς τις μητέρες, τα 10 βήματα για να είναι φιλικό προς τα βρέφη σε κεντρικά σημεία της πόλης. Αρχικό σημείο συνάντησης ορίζεται ο Δημοτικός Κήπος στις 11:00

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των εγκύων αλλά και της πολιτείας για την αναγκαιότητα της πιστοποίησης όλων των μαιευτηρίων ως φιλικά προς τις μητέρες και τα βρέφη, της γέννας με σεβασμό προς την επίτοκο και η έναρξη του θηλασμού από την πρώτη στιγμή.

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Εθελοντικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας με την συνεργασία του Ελληνικού Δικτύου για τον Σεβασμό στην Γέννα ENCA Hellas και την υποστήριξη του Δικτύου για την Βρεφική Διατροφή IBFAN.

Η ομάδα “ΧΑΝΙΑ: Φίλοι και υποστηρικτές μητρικού ΘΗΛΑΣΜΟΥ” υπάρχει στο facebook όπου στηρίζει και βοηθάει μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες.

http://www.facebook.com/groups/chaniathilasmos/

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...