Δηλώσεις των υποψήφιων περιφερειαρχών μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Date:

Σεραφείμ Τσόκας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σήμερα  Κυριακή 25 Μαΐου 2014,  στις 11 το πρωί, στο 272o εκλογικό Τμήμα, στο  8ο Ημερήσιο  Γενικό  Λύκειο Ηρακλείου, στην  οδό Γ. Ξηρουδάκη 17.

Αμέσως μετά ο κ. Τσόκας, έκανε την  ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχαμε την δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών, δημοτικών που συμπίπτουν και με την Ευρωβουλή.  Είναι η Κυριακή που οριστικά αποφαίνεται ο πολίτης της Κρήτης και είμαστε σίγουροι ότι η απόφαση του θα είναι σοφή και θα δώσει την ευκαιρία στην Κρήτη να γυρίσει σελίδα και να πορευτεί τα επόμενα 5 χρόνια με γνώμονα την ανάπτυξη του νησιού και τίποτα άλλο».

Σταύρος Αρναουτάκης

Στον τόπο καταγωγής του, τις Αρχάνες, και συγκεκριμένα στο 1ο δημοτικό σχολείο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού “Κρήτη Πρώτη Δύναμη” Σταύρος Αρναουτάκης.

Αμέσως μετά ο Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε: «Οι Κρητικοί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να είμαστε εμείς οι νικητές. Να συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης, της εξωστρέφειας. Μία πορεία προοπτικής, στο πνεύμα του συγκρητισμού. Για μια ενιαία Κρήτη. Για την Κρήτη τη δική μας και των παιδιών μας»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...