Διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Νίκος Χαριτάκης: Κίνδυνος για τη λειτουργία του ΠΑΓΝΗ από μαζικές αποχωρήσεις γιατρών!

Date:

Σοβαρός κίνδυνος για τη λειτουργία του ΠΑΓΝΗ θα προκληθεί στα τέλη του Αυγούστου, όταν θα αποχωρήσουν μαζικά στελέχη από όλους τους τομείς, αλλά και κορυφαίοι γιατροί! Στις 31 Αυγούστου θα συνταξιοδοτηθούν πολλά από τα πρώτα στελέχη του νοσοκομείου, τα οποία εργάζονται από την έναρξη της λειτουργίας του το 1989 και εφόσον μέχρι τότε δεν δοθεί λύση με την αντικατάστασή τους, τότε θα υπάρξει άμεσο πρόβλημα ομαλής λειτουργίας…

Το σοβαρό αυτό πρόβλημα που ήδη είναι ορατό στο νοσοκομείο αποκάλυψε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Νίκος Χαριτάκης μιλώντας χθες στο Candiaradio 93,6 και στον Αλέκο Ανδρικάκη. Όπως είπε ο κ. Χαριτάκης, οι ελλείψεις θα είναι σε όλα τα επίπεδα, σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και διοικητικό.

Το θέμα αναμένεται να τεθεί τις επόμενες ημέρες στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, που θα πρέπει να βρει λύση ώστε να μην κινδυνέψει η λειτουργία του ΠΑΓΝΗ.

candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...