ΕΛΜΕ: Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Πέμπτη και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος Υγείας

Date:

Η ΕΛΜΕ Χανίων αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη (11 π.μ. – 2 μ.μ.) διευκολυντική στάση εργασίας για την Πέμπτη 31η Ιανουαρίου 2013 .

Η στάση αυτή πραγματοποιείται προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους, να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται για την ανατροπή των πολιτικών διάλυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και την αποτροπή των απολύσεων μέσω της διαθεσιμότητας δια των νέων οργανισμών, των συγχωνεύσεων, των καταργήσεων Νοσοκομείων – Μονάδων και των Τμημάτων και κατά των μνημονιακών επιταγών της Κυβέρνησης και της Τρόικας που μεθοδευμένα αποδυναμώνουν σταδιακά την υγεία με τελικό σκοπό την πλήρη διάλυσή της.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνεται από τους φορείς της Υγείας και τα εκπαιδευτικά σωματεία και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31η Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγοράς.

Η κοινή πάλη και η συμπόρευση εκπαιδευτικών – γιατρών και εργαζομένων στην υγεία για την συνολική ανατροπή της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που διαλύει την δημόσια παιδεία και υγεία, είναι μονόδρομος για την αποτελεσματική απάντησή μας.

  ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                        Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γ. Γραμματέας

                Ι. Τσαμαντάκης                                                       Φ. Μπιχάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...