ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ :Αναχρονιστική ενέργεια η κατάργηση του αποκεντρωμένου γραφείου του ΕΟΤ στα Χανιά

Date:

Επιστολή προς την υπουργό τουρισμού σχετικά με την κατάργηση του γραφείου του ΕΟΤ στα Χανιά απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων, στην οποία αναφέρει:

“Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Με το  νομοσχέδιο του Τουρισμού που κατατέθηκε για δημόσια διαβούλευση τις προηγούμενες ημέρες, ενημερωθήκαμε για την κατάργηση του αποκεντρωμένου γραφείου του ΕΟΤ στα Χανιά.

Κάτι τέτοιο  αποτελεί αναχρονιστική ενέργεια και μας μεταφέρει στο συγκεντρωτικό κράτος παλαιότερων δεκαετιών, το οποίο αποδείχτηκε ιδιαίτερα αναποτελεσματικό και δυσλειτουργικό.

Το γραφείο του ΕΟΤ στα Χανιά έχει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη επενδυτικών δράσεων μικρής και μεσαίας κλίμακας επιχειρήσεων  που στοχεύουν στην ανανέωση του τουριστικού προϊόντος.

Με την κατάργηση του γραφείου ενός ακόμη επίσημου φορέα στα Χανιά, απαξιώνονται και αποψιλώνονται η τοπική τουριστική ανάπτυξη, οι τουριστικές υποδομές και κατ’ επέκταση ο τουρισμός στα Χανιά, σε ένα από τους πλέον δυναμικούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας.

Κυρία Υπουργέ, με την ευρύτητα του πνεύματος που σας διακρίνει για την αντιμετώπιση των θεμάτων του Τουρισμού, ευελπιστούμε στην ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης και το γραφείο του ΕΟΤ να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιχειρηματικού κόσμου, που εμπλέκεται με τον Τουρισμό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...