Επίσκεψη Κουκιανάκη στο εμφιαλωτήριο της ΕΤΑΝΑΠ

Date:

Επίσκεψη στις κτηριακές εγκαταστάσεις και το εμφιαλωτήριο της ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ , πραγματοποίησε κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων της Ε.Μ.Α.Α.Κ με τον επικεφαλής του συνδυασμού κον Κουκιανάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ¨κατά την διάρκεια της επίσκεψης και σε συζητήσεις με το Διοικητικό προσωπικό και τους εργαζόμενους της ΕΤΑΝΑΠ, ο κος Κουκιανάκης εξέφρασε τα συγχαρητήρια όλων για την πρόσφατη, σημαντική και παγκόσμιας απήχησης διεθνή βράβευση της ποιότητας του νερού ΣΑΜΑΡΙΑ, σε διαγωνισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα οφέλη και την σπουδαιότητα του έργου και των προϊόντων της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην προβολή του νομού και της Κρήτης γενικότερα.

Ο κος Κουκιανάκης επεσήμανε την σπουδαιότητα των ‘’ νερών ‘’ του Αποκόρωνα τα οποία, όπως τόνισε, με ΣΩΣΤΗ διαχείριση και αξιοποίηση μπορούν να συμβάλουν ως βασικός μοχλός και πυλώνας ανάπτυξης στην ανάπτυξη του Δήμου.

Τέλος επεσήμανε ότι καθίσταται επιτακτική η προστασία της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκόρωνα σύμφωνα με την οποία τα νερά του Αποκόρωνα ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...