Επίσκεψη ξένων δημοσιογράφων στα Χανιά, 8 – 11 Μαϊου

Date:

Σημαντικό γεγονός για την πόλη μας αποτελεί η τριήμερη επίσκεψη δημοσιογράφων οι οποίοι εκπροσωπούν μεγάλα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από όλο τον κόσμο με αφορμή την ελληνική προεδρία στην Ε.Ε.

Η επίσκεψη οργανώνεται από το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης και της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Oι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν καινοτόμες παραγωγικές επιχειρήσεις, την παλιά πόλη, ξενοδοχειακές μονάδες, πολιτισμικούς και θρησκευτικούς προορισμούς καθώς και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Μεταξύ αυτών είναι τα δύο μεγαλύτερα ρώσικα πρακτορεία ειδήσεων Itar Tass News Agency και Ria Novosti, η Κινέζικη Τηλεόραση China Central Television, η Τουρκική Τηλεόραση TRT Turk, η γαλλική τηλεόραση BFM TV και η France 24, η βρετανική εφημερίδα The Indepenndent, η ισπανική El Mundo, oι ελβετικές La Tribune de Geneve και Neue Zurcher Zeitung, η ολλανδική Troun και η Βραζιλιάνικη Diariο.

Οι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου όπου θα ενημερωθούν και για τις δραστηριότητες του εν λόγω φορέα.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο Γ.Γ. της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Κουμπιάς και ο εκπρόσωπος του ΑΠΕ –  ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...