ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ – Κάλεσμα : Όχι στην “εξουδετέρωση” των χημικών όπλων της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου

Date:

Το Εργατ/κό Κέντρο N. Χανίων συμμετέχοντας στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας Χανίων κατά των Χημικών, καλεί τα πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη της δύναμής του να ενεργοποιηθούν και να ενημερώσουν τους συναδέλφους εργαζόμενους για την κλιμάκωση του αγώνα μας κατά της εξουδετέρωσης των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Καλούμε επίσης όλους τους συνταξιούχους , όλους τους άνεργους και γενικότερα όλη την κοινωνία των Χανίων να συμμετέχουν ενεργά για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα που μεθοδεύετε στον τόπο μας με την ανοχή των ελληνικών αρχών.

Σε συνέχεια των μεγάλων συγκεντρώσεων τόσο στο Λιμάνι της Σούδας όσο και αυτών στις υπόλοιπες πόλεις της Κρήτης, καθώς και μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Μονή Αρκαδίου στις 23.03.2014, η Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή προγραμμάτισε κλιμάκωση του αγώνα, με συγκέντρωση και εν πλω διαμαρτυρία από το παλιό λιμάνι της Χώρας Σφακίων την Κυριακή του Θωμά 27.04.2014 και ώρα 12:00, και ζητάμε  από όλη την κοινωνία και τους φορείς της Κρήτης να είναι παρόντες με όλες τους τις δυνάμεις στην παραπάνω συγκέντρωση.

Εάν η μέθοδος της υδρόλυσης είναι τόσο ασφαλής όσο μας λένε  και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τότε να μεταφέρουν τα συγκεκριμένα χημικά στις δικές τους θάλασσες.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, να αντιδράσει ουσιαστικά, ώστε να αποτραπούν οι τραγικές και ανυπολόγιστες επιπτώσεις που θα έχει αυτή η πράξη σε περίπτωση ατυχήματος στο οικοσύστημα της περιοχής μας και να σταματήσει επιτέλους αυτή η ακολουθούμενη πολιτική υποτέλειας που αντιμετωπίζει το περιβάλλον ως πεδίο οικονομικής συναλλαγής.

Ζητάμε την αντίδραση, και τη συμμετοχή όλων σας, για να  απαιτήσουμε την αποτροπή μιας τέτοιας ενέργειας και να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Δημαρχείο
Χανίων στις 10.00 το πρωί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...