Η Κρητική κουζίνα συναντά την γιαπωνέζικη σε μία σπάνια γαστρονομική συνάντηση στα Χανιά

Date:

Το Παλλάς restaurant στα Χανιά υποδέχεται την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου τον βραβευμένο σεφ Νικόλαο Σταυρακάκη και τον Αντώνη Κουρκούτα, σεφ του φημισμένου εστιατορίου «ΙΘΑΚΗ» στη βουλιαγμένη με fusion japanese cuisine.

Ο Νικόλαος Σταυρακάκης έχει τιμηθεί με το βραβείο Ελληνικής κουζίνας και έχει πολυετή εμπειρία σ’ εστιατόρια του κόσμου.

Το μενού της γαστρονομικής συνάντησης θα δημιουργηθεί από κοινού από τον σεφΑντώνη Κουρκούτα – που θα αναλάβει την fusion japanese κουζίνας – και τον Νικόλα Σταυρακάκη που αντιπροσωπεύει την κρητική γευστική πινελιά στην πρωτοποριακή αυτή «συνάντηση».

Η μείξη fusion japanese κουζίνας με την κρητική είναι σίγουρα κάτι που αναμένεται να ιντριγκάρει τους ουρανίσκους των θαμώνων…

Το μενού της «Συνάντησης»

1

-Αmuse bouche

-Sushi Roll με αβοκάντο, αβρωνιές, ταραμά αχινού και nitsume πετιμεζιού

-Gyoza σφακιανής μαραθόπιτας σε dashi αγριομάραθου

-Τempura τυρι μαλάκα με τζελ καμένου ρακόμελου και Κρητική μαύρη τρούφα

– Ramen soup «χοιρινό με σέλινο» με noodles φαγόπυρου

-Κέικ ελαιολάδου με πράσινο τσάι macha, namelaka, χαρουποσοκολάτας και sorbet αλατσοελιάς.

Δείτε αναλυτικά το μενού
Το μενού της «Συνάντησης»
Πληροφορίες για το event

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 22:00

ΠΑΛΛΑΣ restaurant www.aera.gr/pallas

Τηλ. 2821045688

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...