Η πρώτη οργανωμένη πειραματική προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, εισαγωγής της τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης στη διδασκαλία των STEM στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων

Date:

Εκδήλωση διοργανώνει το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων στο χώρο του σχολείου, την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 12.30μμ, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο PRINT STEM PROJECT, στο οποίο μετέχει.
Ο πλήρης τίτλος του προγράμματος είναι:

Pedagogical Resources IN Teaching Science, Technology, Engineering, Mathematics Project No. 2014-1-IT02-KA201-004204 και αφορά την εισαγωγή της τεχνολογίας του τρισδιάστατου (3D) εκτυπωτή για την υποστήριξη καινοτόμων διδακτικών πρακτικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στη διδασκαλία των Μαθηματικών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Φυσικών επιστημών (STEM).

Το project που θα παρουσιαστεί είναι η πρώτη οργανωμένη πειραματική προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, εισαγωγής της τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης στη διδασκαλία των STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) μαθημάτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε αυτό το εύρος και μέγεθος.

Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων του πειράματος αυτού και δια μέσου των ΜΜΕ(έντυπων και ηλεκτρονικών), ώστε να λάβουν γνώση όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...