Η Ρωσία καταγγέλλει ανάμειξη των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας

Date:

Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα, καταγγέλλει ανάμειξη των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, με αφορμή την συνέντευξη του Αμερικανού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ στο δίκτυο Euronews για τη Βόρεια Μακεδονία και τη Ελλάδα.

Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα υπογραμμίζει σε τοποθέτηση της στο twitter, ότι οι ΗΠΑ αναμειγνύονται στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, δίνοντας εντολές για τις όποιες σχέσεις μπορεί να έχει άλλες χώρες.

Αφορμή της επίθεσης της ρωσικής πρεσβείας στάθηκαν οι δηλώσεις του Αμερικανού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ στο δίκτυο Euronews. Ο Μενέντεζ έκανε λόγο για την «ιδιαίτερα θετική» Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνοντας πως οι κυβερνήσεις των δύο χωρών «δεν πρέπει να επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες» που μπορεί να «θέσουν αναχώματα σε μια συμφωνία που είναι προς το συμφέρον της ευημερίας και της ειρήνης στα Βαλκάνια».

«Αμερικανοί γερουσιαστές πάλι δίνουν σε άλλους μαθήματα ηθικής, αυτή τη φορά με θέμα: “Με ποιες χώρες να κάνεις φιλία και με ποιες όχι”. Δεν είναι ακριβώς αυτό η ανάμειξη στα εσωτερικά της Ελλάδας;», αναφέρει το σχετικό σχόλιο της ρωσικής πρεσβείας ως  απάντηση στον Μενέντεζ.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...