Κάλυψαν την λακούβα που ευθύνεται για το τροχαίο με ΑΜΕΑ… μετά το παρολίγον θανατηφόρο ατύχημα – Τι καταγγέλλει το θύμα

Date:

Η Γεωργία Ξημεράκη, ακτιβίστρια των ΑΜΕΑ, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο έξω από το Καπετανάκειο στις 29 Ιανουαρίου. Όμως, όπως καταγγέλλει, για το ατύχημα δεν έφταιγε το αυτοκίνητο αλλά μια τεράστια λακκούβα που βρισκόταν στο σημείο και κάλυπτε το 50% της αναπηρικής ράμπας. Κατόπιν εορτής, και ενώ η συγκεκριμένη λακκούβα παραλίγο να κοστίζει τη ζωή της, οι “υπεύθυνοι”, έσπευσαν να την καλύψουν με άσφαλτο.

Διαβάστε τι γράφει:

Στις 29 . 1. 2019 Έξω από το καπετανακειο πηγαίνοντας να χρησιμοποιήσω τη ράμπα βλέπω μια λακκούβα να καλύπτει 50% της ράμπας.

Προσπάθησα λοιπόν να κάνω μια μανουβρα ώστε να έρθω σε ευθεία να ανέβω τη ράμπα. Κατα τη διάρκεια της προσπάθειας μου ένα άσπρο αμάξι φορτηγό νομίζω συγκρούεται μαζί μου και γω εκτινασσομαι στο δρόμο. Μαζεύτηκε κόσμος, ασθενοφόρο. Εγώ είχα πάθει ένα μικρό πανικό για τι ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά με το πόδι μου.

Το ίδιο συμαντικο για μενα ήταν και αν έπαθε κάτι το αμαξηδιο. Από το κόσμο που μαζεύτηκε δεν ξέρω αν ανάμεσα τους ήταν ο οδηγός του άσπρου αυτοκίνητου. Όπως και να χει το δεν τον θεωρώ υπεύθυνο 100% . Το είπα στους αστυνομικούς αμέσως. Πιστεύω μόνο ότι η ταχύτητα του στο συγκεκριμένο σημείο ίσως θα έπρεπε να ήταν μικρότερη. Θεωρώ το ότι δεν ήρθε να πει ένα τυπικό περαστικά έστω κάπως άβολο

Υπεύθυνη εξ αρχής ήταν αυτή η λακκούβα , η οποία από όσο ξέρω βρίσκεται εκεί πολύ πριν τις βροχες.

Η λακκούβα εκείνη ΤΩΡΑ καλύφθηκε με άσφαλτο ίσως μετά το ατύχημα.

Θα μιλήσω με δικηγόρο να δω τι πρέπει να κάνω, όχι ως αμεα αλλά κυρίως σαν δημοτης. Η σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε είναι το σημαντικότερο όλων. Θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση ήμουν εγώ. Ποιος έχει σειρά?

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...