Κατάληψη στο γραφείο του αερολιμενάρχη Χανίων

Date:

Συνεχίζουν να πηγαινοέρχονται στα περιφερειακά αεροδρόμια, ως εκπρόσωποι υποψηφίων επενδυτών, πρώην στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Μετά τον πρώην υποδιοικητή της Υπηρεσίας, Στέλιο Κονσολάκη, ο οποίος ήρθε στα Χανιά ως εκπρόσωπος της ΜΕΤΚΑ (Μυτιληναίος) στην κοινοπραξία με την Corporacion America, άλλος ένας πρώην υπάλληλος της ΥΠΑ βρέθηκε στο “Γιάννης Δασκαλογιάννης”.
Σύμφωνα με απόλυτες πηγές της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, πρόκειται για τον εκπρόσωπο της Athens International Airport, Αναστάσιος Νίκας, πρώην αερολιμενικό, ο οποίος το 2001 αποχώρησε από την ΥΠΑ και πήγε στην ΑΙΑ, την εταιρία δηλαδή που διαχειρίζεται το “Ελ. Βενιζέλος”.
Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της ΑΙΑ δεν κατάφεραν να πάρουν τα απαραίτηα “πάσα” για πρόσβαση στους χώρους του αερολιμένα Χανίων, καθώς, εργαζόμενοι της ΥΠΑ στο “Γ. Δασκαλογιάννης” έκαναν κατάληψη στο γραφείο του αερολιμενάρχη.
Παρόμοιος αποκλεισμός έγινε και από μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΥΠΑ στη Ρόδο, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Αλεβιζόπουλο, έχοντας αποκλείσει το κλιμάκιο των υποψηφίων επενδυτών στην ταράτσα του αεροδρομίου “Διαγόρας”.

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...