«Κατ’ ανάγκη» στο Σύνταγμα ο Σαμαράς

Date:

Αναβρασμός επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις διαφορές των ποσοστών της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που εμφάνιζαν σταθερά μπροστά το ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.Σε αυτά προστέθηκε και ένας ακόμα πονοκέφαλος που ακούει στο όνομα «ανοιχτή συγκέντρωση», έπειτα από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στον κόσμο χθες το απόγευμα, στην πλατεία Ομονοίας.

Οι συσκέψεις στη Λεωφόρο Συγγρού κατέληξαν, ύστερα από προβληματισμό αρκετών ημερών, στο συμπέρασμα να μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς στο κοινό της δεξιάς παράταξης, με σκοπό να επιδειχθεί η «αυτοπεποίθηση και η σιγουριά» του πρωθυπουργού.

Έτσι αποφασίστηκε να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία με ανοιχτή ομιλία στο Σύνταγμα, σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Πλέον, το «γαλάζιο στρατόπεδο» βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς καταβάλλονται προσπάθειες να υπάρξει συσπείρωση των στελεχών και των ψηφοφόρων του κόμματος, προκειμένου να αποφευχθεί το «κάζο» της άδειας πλατείας.

πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...