Κώστας Γύπαρης : “Η Ν.Δ σύρθηκε πίσω από τα μνημόνια και την Τρόικα”

Date:

Η Νέα Δημοκρατία σύρθηκε πίσω από τα μνημόνια και την Τρόικα και ο χωρίς τέλος κατήφορος δεν επιτρέπει σε κανένα να σταθεί αμέτοχος ή σιωπηλός δηλώνει σε συνέντευξη του στο zarpa.gr ο Χανιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Κώστας Γύπαρης.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κ. Γύπαρη έχει ως έξης:

  • Κύριε Γύπαρη από Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είστε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες. Θέλετε να μας το εξηγήσετε;

Όπως ξέρετε έχω μακρά πορεία και συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας. Υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση σε όλες τις βαθμίδες: Δημοτικός σύμβουλος, Νομαρχιακός σύμβουλος, Αντινομάρχης, Περιφερειακός σύμβουλος, Γραμματέας Περιφερειακού Συμβούλιου Κρήτης, θέση, την οποία κατέχω ως σήμερα.

Συμμετείχα ενεργά στη πολιτική ζωή με αποκορύφωμα την εκλογή μου ως βουλευτή το 2012 με τη Νέα Δημοκρατία.

Δυστυχώς για όλους μας η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μετακινήθηκε σε θέσεις εκ διαμέτρου αντίθετες από αυτές που υποστήριξε για να κερδίσει τις εκλογές. Σύρθηκε πίσω από τα μνημόνια και την τρόικα σε πολιτικές καταστροφικές για τον τόπο και κατά κοινή ομολογία τώρα πια, παταγωδώς αποτυχημένων.

Ο χωρίς τέλος κατήφορος με τα εκατομμύρια των ανέργων, η διάλυση της Δημόσιας Υγείας, της Δημόσιας Εκπαίδευσης, η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας μέσω της υπερφορολόγησης, η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η διάλυση της μεσαίας τάξης και του κράτους πρόνοιας, δεν επιτρέπουν σε κανένα να σταθεί αμέτοχος ή σιωπηλός.

Έτσι ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του πρόεδρου Πάνου Καμμένου και προσχώρησα στο κίνημα των ΑΝ.ΕΛ. γιατί πιστεύω ότι εκφράζουν με τον πιο έντιμο, ειλικρινή και αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ένα άλλο δρόμο και μια νέα πατριωτική στάση στην πορεία της χώρας.
Μια στάση εθνικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας για τη Πατρίδα και τους Έλληνες. Μια στάση αντίστασης στους νέους κατακτητές που μέσα από την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του λαού, μας οδηγούν σε μια νέα εθνική υποτέλεια και υποδούλωση .
Ακολούθησε η ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του πρόεδρου μας για την συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο.

  • Ποιες είναι οι θέσεις των ΑΝ.ΕΛ για τις ευρωπαϊκές εκλογές

Το κεντρικό σύνθημα μας είναι: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ
ΟΙ ΑΝ.ΕΛ ανήκουν στη μεγάλη ομάδα των Ευρωπαίων μεταρρυθμιστών που πιστεύουν στη Ενωμένη Ευρώπη των εθνών κρατών.
Δεν αποδέχονται τις πολιτικές λιτότητας που εξοντώνουν τους πολίτες και οδηγούν τις χώρες του Νότου σε οικονομικά αδιέξοδα.
Απορρίπτουν την ιδέα της ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των κρατών.
Απαιτούν να λαμβάνονται οι αποφάσεις από εκλεγμένα σώματα όπως το ευρωκοινοβούλιο, και όχι από τους τραπεζίτες και διορισμένες τρόικες.
Έχει ξεκινήσει η μεγάλη μάχη, η μάχη για την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα αλλά με τους Έλληνες αξιοπρεπείς και όρθιους .
Η ελληνική οικογένεια και πάνω από όλα η νεολαία μας πρέπει να προστατευτούν με κάθε μέσω .
Η αναπτυξιακή προοπτική πρέπει να αποκτήσει προτεραιότητα από τις ακραίες φοροεισπρακτικές πολιτικές που επέβαλε η τρόικα και κατά κοινή ομολογία πλέον οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο μείωσης του ΑΕΠ και φτωχοποίησης του ελληνικού λαού.
Όποιες πολιτικές δυνάμεις κυβερνούν τον τόπο, οφείλουν να ορθώνουν το ανάστημα τους και να απαιτούν από την Ευρώπη λύσεις για άμεσες αναπτυξιακές πολιτικές που θα δώσουν δουλειά, και ελπίδα.
Η κοινωνική αλληλεγγύη και η στήριξη του κράτους στους ασθενέστερους είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία προϋπόθεση

  • Τι έχετε να πείτε στους Χανιώτες που σας γνωρίζουν και σας ψήφιζαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σε αυτούς που δεν σας γνωρίζουν

Σε όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και σε όλους τους φίλους με τους οποίους βρεθήκαμε κοντά στο παρελθόν και θα βρεθούμε και στο μέλλον, σε αυτούς που έχουμε κοινές ανησυχίες και μας ενώνει η αγάπη για τη πατρίδα και το τόπο μας, θέλω να πω ότι μοναδική μου επιθυμία ήταν και παραμένει να είμαι συνεπής στης αρχές που υπεράσπισα όλα αυτά τα χρόνια .
Ήμουν, είμαι και θα είμαι πιστός στις αξίες του πατριωτικού δημοκρατικού κέντρου, την ορθοδοξία και τις παραδόσεις του τόπου μας.
Όλοι όσοι ασπαζόμαστε την ελληνική ιδέα, την παράδοση και την ιστορία, τις άξιες μας, τον τρόπο ζωής μας και τα κουβαλάμε μέσα μας, είμαστε αδέλφια και συναγωνιστές και τίποτα δε μπορεί και δε πρέπει να μας χωρίζει.
Ακόμη και αν σήμερα βλέπουμε από άλλες οπτικές τα προβλήματα και ψάχνουμε τη λύση τους σε διαφορετικούς δρόμους, είναι σίγουρο ότι αργά η γρήγορα θα είμαστε πάλι μαζί, γιατί η Ελλάδα θα βρει τον τρόπο να μας ενώσει όλους στην αγκαλιά της.
Γι’ αυτό και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του τόπου και των συμπατριωτών μου σταθερά και δυναμικά από κάθε βήμα και θέση.
Σας καλώ όλους να συστρατευτούμε στον καλό αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας.”

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...