Λαφαζάνης: Για να εξυπηρετηθεί το χρέος πρέπει να σκοτώσουμε το λαό

Date:

Την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, με πίεση από τον ελληνικό λαό, ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκτιμώντας ότι η εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους είναι αδύνατη.

«Ο μόνος τρόπος για να πειστεί η κυβέρνηση να πάει τον τόπο σε εκλογές είναι να υπάρξουν μεγάλες, μαζικές ενωτικές λαϊκές εργατικές κινητοποιήσεις που θα οδηγήσουν στην πτώση της κυβέρνησης» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό το χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί δεν είναι βιώσιμο, ο μόνος τρόπος για να εξυπηρετηθεί αυτό το χρέος είναι να σκοτώσουμε τον ελληνικό λαό όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό στρουθοκαμηλίζει» τόνισε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η κατάσταση έχει αποσταθεροποιηθεί λόγω των κυβερνητικών επιλογών τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο “καραγκιοζιλίκια”, με αφορμή τη στάση του ΔΝΤ. «Ντροπή κάποιοι οργανισμοί να εμφανίζουν δυο πρόσωπα αν υπάρχει αδιέξοδο το ΔΝΤ φέρει βασική ευθύνη, ας άρει τη συμμετοχή του στα προγράμματα…» τόνισε, κάνοντας λόγο για «παιχνίδια σε βάρος του ελληνικού πτώματος μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας.»

πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...