“Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας”, σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη από τις 1.000 υπογραφές στήριξης της εκμίσθωσης των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι

Date:

«Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνουν οι πολίτες των Χανίων, με την πρωτοβουλία τους να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης”.  Έτσι κάπως ξεκινά το κείμενό του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαιρετά τη συλλογή 1.000 υπογραφών υπέρ της μετατροπής των ιστορικών κτιρίων στο Λόφο Καστέλι σε boutique hotels. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, η πρωτοβουλία των συγκεκριμένων πολιτών αποτελεί “παράδειγμα προς μίμηση” γιατί “μας δείχνουν το δρόμο των πολιτών που αντιστέκονται στη μιζέρια και την ασυδοσία, λένε όχι στην παρακμή και την αυθαιρεσία, αγωνίζονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και για ένα καλύτερο αύριο”

Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά:

«Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνουν οι πολίτες των Χανίων, με την πρωτοβουλία τους να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης”.

Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στην πόλη των Χανίων συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη, τόσο του Πολυτεχνείου, όσο και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες συμπαραστέκονται αποφασιστικά στον αγώνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για να υλοποιήσει τον στρατηγικό του σχεδιασμό αξιοποίησης της περιουσίας του, με γνώμονα την προάσπιση του αναπτυξιακού και κοινωνικού συμφέροντος των φοιτητών, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας κατατάσσοντας το στα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας με διεθνή αναγνώριση.
Άλλωστε, η σύνδεση του πανεπιστημιακού ιδρύματος με την τοπική κοινωνία, αποτελεί κι αυτό ένδειξη συστηματικής δουλειάς κι επιτυχημένης αποστολής. Ένα ρόλο που το Πολυτεχνείο Κρήτης διαδραματίζει σε σημαντικό βαθμό.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης και των πολιτών των Χανίων. Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν θα περάσει.

Στηρίζουμε την προσπάθεια για καλύτερα Πανεπιστήμια, για ανάπτυξη μεταπτυχιακών και ερευνητικών προγραμμάτων, για βελτίωση της ποιότητας σπουδών.

Η πρωτοβουλία των πολιτών των Χανίων αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση: μας δείχνουν το δρόμο των πολιτών που αντιστέκονται στη μιζέρια και την ασυδοσία, λένε όχι στην παρακμή και την αυθαιρεσία, αγωνίζονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και για ένα καλύτερο αύριο».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...