Μεγάλη αποδοχή του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών» από την κοινωνία των Χανίων

Date:

Έγκυρη πληροφόρηση επιβεβαίωσε την ξαφνική σύγκληση – συζήτηση στελεχών της Ν.Δ. του Νομού, την εβδομάδα που πέρασε, με κυρίαρχο θέμα την πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και ειδικά – με έμφαση – στην πολλαπλή (διασταυρούμενη) αποδοχή από την τοπική κοινωνία, του συνδυασμού του Γιάννη Σαρρή «Πρωτοβουλία Πολιτών».Στελέχη του κόμματος αναφέρθηκαν στην μεγάλη διεισδυτικότητα του συγκεκριμένου συνδυασμού στη κοινωνία, τις θέσεις που αναπτύσσονται, την παρουσία του σε όλα τα όρια του Δήμου Χανίων, αλλά και στην ποιότητα των στελεχών του συνδυασμού – υποψηφίων του.

Ο συνδυασμός διαπιστώνεται βασιζόμενος σε ελεύθερους πολίτες, γνωστούς για την κοινωνική τους παρουσία και δράση στα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και από πολίτες της ευρύτερης αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται – σε  ανησυχητικό βαθμό, να πρωταγωνιστεί μέχρι τώρα στα αυτοδιοικητικά εκλογικά δρώμενα της πόλης, και  να κερδίζει συνεχώς έδαφος…

Υπήρξε έντονος προβληματισμός στη συζήτηση στο θέμα αυτό και κοινή αποδοχή του προβληματισμού που δημιουργείται προκειμένου να βρεθούν λύσεις αντιμετώπισης. Πληροφόρηση αναφέρει ακόμα ότι υπήρξε και συγκρουσιακή έντονη συζήτηση μεταξύ των  στελεχών, παρευρισκόμενου και του Βουλευτή Χανίων Μ. Βολουδάκη, όπου στο τέλος αναγκάστηκε να θέσει προφορικά την παραίτηση του από τα  όργανα του κόμματος στα Χανιά, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. γνωστός εκπαιδευτικός.

Ίδωμεν
«συν-ειδησιακός»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...