Με εξώδικο απαντά ο Δήμος Κυθήρων στην ακτοπλοϊκή απομόνωση

Date:

Με εξώδικο κατά της LANE lines απαντάει ο Δήμος Κυθήρων στις συνεχείς διακοπές δρομολογίων από και προς τον Πειραιά, που, σημειωτέον, είναι η διοικητική έδρα για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.

Στο εξώδικο το οποίο κοινοποιείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρεται ότι “μεταξύ των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η εταιρεία σας διά της συμβάσεως ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Κυθήρων – Αντικυθήρων είναι πρωτίστως η εκτέλεση όλων των δρομολογίων, ανελλιπώς, πλήρως και ολοκληρωμένα”.

Όπως υποστηρίζει ο Δήμος Κυθήρων, “το τελευταίο διάστημα, επανειλημμένως, η εταιρεία σας παρέβη εκ νέου τις εκ νόμου και της συμβάσεως απορρέουσες υποχρεώσεις της, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση, σύγχυση και ανασφάλεια στις μεταφορές και την τροφοδοσία των νησιών του δήμου μας, αλλά και σημαντική επιβάρυνση, ταλαιπωρία και οικονομική και ηθική ζημιά στους χρήστες της γραμμής”. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί η εταιρία, η δημοτική αρχή θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές, κατά παντός υπευθύνου, ενώ ζητούν από τις αρχές να φροντίσουν για τον καταλογισμό ευθυνών και κυρώσεων.

avgi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...