Μιχάλης Καρχιμάκης: «Θέτω θέμα ηγεσίας και αλλαγής πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ»

Date:

Λεφτά υπάρχουν, σύμφωνα και με το Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος έφερε για άλλη μια φορά στο τραπέζι τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ της λίστας Λαγκάρντ.
«Δεν ξέρω γιατί ο κ. Βενιζέλος δεν το αγγίζει το θέμα, αλλά εγώ και η κίνηση των 75 θα συνεχίσουμε την πίεση», είπε ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος πριν από δύο μέρες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηλίτευσε την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά που «υποκριτικά και χωρίς αντίκρυσμα, εξαγγέλλει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, μιλά για καταπολέμηση ανεργίας, και την ίδια στιγμή συμπράττει και επιτρέπει απολύσεις, πετώντας ανθρώπους με αυξημένες κοινωνικές ανάγκες, μέσα στην κρίση, στο δρόμο». Η συγκεκριμένη πολιτική χρειάζεται πολιτικό… ψυχίατρο, είπε ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος προέβη σε προτάσεις για έναν κεντρικό σχεδιασμό που θα ενισχύσει του ελεγκτικούς μηχανισμούς που θα φέρουν έσοδα στο κράτος.
Ο τέως βουλευτής και υφυπουργός υπεραμύνθηκε των πολιτικών που εφάρμοσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε,  έπεσε θύμα ενός άγριου πολέμου που εξαπολύθηκε στο πρόσωπό του. Υπερασπίστηκε, δε, των επιλογών του να ψηφίσει τα μνημόνια, λέγοντας ότι αυτά αφορούσαν το δάνειο και όχι τους όρους του δανείου που δεν πρέπει πια να χτυπούν τα μόνιμα θύματα της κρίσης. «Αυτός ο κύκλος της κρίσης θα πρέπει να κλείσει», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρχιμάκης στον CandiaNews 93,6.

candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...