Μπλέξανε τις άδειες για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου

Date:

Στον αέρα βρίσκεται το συλλαλητήριο που έχει προαναγγελθεί για την 4η Φεβρουαρίου στην Αθήνα για την ονομασία της ΠΓΔΜ, καθώς για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την ερχόμενη Κυριακή έχουν κατατεθεί δύο αιτήσεις, με τον δήμο Αθηνών να αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του την Τρίτη, με την λύση να αναμένεται να δοθεί ακόμα και με κλήρωση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι». Η δεύτερη έχει υποβληθεί από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, στο δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας. Αν και στη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για αύριο δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.

«Θα ήταν ανόητο από την πλευρά μας να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Εξετάζονται και οι δύο αιτήσεις που έχουν κατατεθεί για τον συντονισμό του συλλαλητηρίου και σήμερα θα ληφθεί μια απόφαση» δήλωσε σχετικά στον ΑΝΤ1 η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά, σημειώνοντας μάλιστα πως ο Δ. Μιχάκης ήταν ο πρώτος που κατέθεσε αίτηση.

«Ο κ. Μιχάκης ήταν ο πρώτος που κατέθεσε την αίτηση με μια ημέρα διαφορά αλλά δεν πρόκειται για ένα θέμα που θα λυθεί με βάση το ποιος ήρθε πρώτος» πρόσθεσε η αντιδήμαρχος Αθηναίων.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...