Νεανίδες: Ελλάδα-Τουρκία 1-2

Date:

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (04/09) στα Χανιά το διεθνές τουρνουά, που έγινε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της UEFA για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.
Στον δεύτερο φιλικό αγώνα της μέσα σε λίγες ημέρες η Εθνική Νεανίδων έδειξε καλύτερο πρόσωπο αλλά στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε στο 12′ με κεφαλιά της Μάρκου, από εκτέλεση φάουλ της Γιάννου. Η Τουρκία ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ της Τοπτσού, στο 48′ με κοντινό πλασέ και στο 62′ με εκτέλεση φάουλ.
Η Ελληνική ομάδα είχε δύο δοκάρια με τις Γεωργίου (71′) και Τσάγκα (90′) και η Τουρκία ένα με την Τοπτσού (90+1′).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρυσός, με βοηθούς τους κ.κ. Σγουράκη και Ροδουσάκη και 4ο διαιτητή τον κ. Θ. Κουρκούνα.

Ελλάδα (Βαγγέλης Κουτσάκης): Παπακωνσταντίνου (74′ Χαρακοπούλου), Πύθουλα (57′ Μαυροματίδη), Σίμου, Τράγου (46′ Κατσαρού), Γιάννου, Μάρκου (67′ Παπαδοπούλου), Χαμαλίδου (74′ Τσάγκα), Βαΐτση (46′ Πάκου), Ρήγα (57′ λ. τρ. Τριβιζάκη), Κοσκινά (46′ Γεωργίου), Σακελλάρη.

Τουρκία (Ταλάτ Τουνσέλ): Τσινάρ, Γενιτσερί (86′ Κισά), Εργκάν (57′ Τασκίν), Μπερμπέρ, Γκοκσιού, Εζγκάν (67′ Ατσάρ), Ουζέβ (46′ Γκεντίκ), Τοπτσού, Μπασκόλ (72′ Τσομπάν), Ντουράν, Ακμπάς (72′ Ενάλ).

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...