Ξεκάθαρη νίκη για τον Γ. Μαλανδράκη από την πρώτη Κυριακή

Date:

“Η νίκη θα είναι ξεκάθαρη αλλά περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα προκειμένου να είμαστε σιγουροι”, ήταν η πρώτη δήλωση χθες το βράδυ στο Flashnews.gr, του νυν και υποψήφιου Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

O κ. Μαλανδράκης στις δηλώσεις του, αν και τα αποτελέσματα έδειχναν ότι εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, φάνηκε συγκρατημένος, περιμένοντας την καταμέτρηση και από άλλες εκλογικές ενότητες.

Με καταμετρημένο σήμερα το πρωί το 90,3% των ψήφων και μόνο 6 από τα συνολικά 62 εκλογικά τμήματα να απομένουν να ενσωματωθούν στο αποτέλεσμα, ο κ. Μαλανδράκης λαμβάνει το 61,88 των ψήφων με δεύτερο τον Μανώλη Ντουντουλάκη (32,50%) και τρίτο τον Μανώλη Νταγκουνάκη (5,62%)

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών”, κατακλύστηκε χθες το βράδυ, μέσα και έξω από φίλους, συνεργάτες και υποψηφίους που ενημερώνονταν διαρκώς για τα αποτελέσματα.

O Μανώλης Ντουντουλάκης

Τους δημότες του δήμου Πλατανιά που τον τίμησαν με την ψήφο τους ευχαρίστησ με σχετική του δήλωση, αργά χθες το βράδυ, ο υποψήφιος  Μανώλης Ντουντουλάκης.

Στην δήλωση του ο κ. Ντουντουλάκης τονίζει «πως οι δημότες του Πλατανιά έκαναν την επιλογή τους. Ο συνδυασμός μας έδωσε ένα τίμιο και ωραίο αγώνα.

Θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο του Πλατανιά από τη θέση που μας έταξαν οι δημότες.

Συγχαρητήρια στον κ. Μαλανδράκη για τη νίκη του.»

Ένσταση από Νταγκουνάκη για το Συρίλι

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Νταγκουνάκης, κατέθεσε εχθές το πρωί ένσταση κατά του κύρους της εκλογικής διαδικασίας στο εκλογικό κέντρο στο Συρίλι .

Σύμφωνα με το zarpa.gr, ο κ. Νταγκουνάκης κατήγγειλλε πως παρότι στο εκλογικό κέντρο της περιοχής δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης,  ο δικαστικός αντιπρόσωπος, αντί να ενημερώσει τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής για το συμβάν  και να σταματήσει τη διαδικασία, συνέχισε κανονικά την φιεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Ψηφοδέλτια στου συνδυασμού έφτασαν τελικά στο εκλογικό τμήμα στις 11 το πρωί με πρωτοβουλία του κ. Νταγκουνάκη και ενώ  μέχρι εκείνη τη στίγμη είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 53 άτομα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...