Ο Μαρκογιαννάκης καταγγέλλει διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκβιάζουν δημοσιογράφους υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων

Date:

Κι όμως. Το ακούσαμε και αυτό. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε δελτίο τύπου του για προεκλογική ομιλία του αναφέρει ότι ουδέποτε είχε σχέσεις με διαπλεκόμενα συμφέροντα, καταγγέλοντας ότι η διαπλοκή εκβιάζει δημοσιογράφους υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων και προφανώς ενάντιά του. Άραγε, ποια είναι τα “διαπλεκόμενα συμφέροντα” και ποιον ή ποια υποψήφια προωθούν;

Πιο αναλυτικά, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Σε Αποκορωνιώτες και Σφακιανούς φίλους του μίλησε, χθες 21/01/2015, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Χανίων, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ανέλυσε τη γενικότερη πολιτική κατάσταση επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της λήψης των αναγκαίων μέτρων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Όπως τόνισε στην παγκόσμια πολιτική ιστορία καμία χώρα δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει οικονομική κρίση ανάλογου μεγέθους, εφαρμόζοντας διαφορετική οικονομική πολιτική και ιδιαίτερα παροχών.

Περαιτέρω, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέλυσε την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, αφού το διακύβευμα είναι οι θυσίες που έχει κάνει ως τώρα ο ελληνικός λαός. Θα γίνουν θυσία στο βωμό του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας ή θα πιάσουν τόπο;

Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία στην πολιτική τονίζοντας ότι δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι, πριν ασχοληθεί με την πολιτική ζωή έκανε αξιόλογη επαγγελματική καριέρα και τέλος ουδέποτε είχε σχέσεις με συμφέροντα της διαπλοκής. Τα τελευταία έχουν αποθρασυνθεί και έχουν φτάσει στο σημείο να εκβιάζουν δημοσιογράφους υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων.

Την Πέμπτη 22/01/2015, επισκέφθηκε «Το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου», όπου και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου κ. Νίκο Φλέκκα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...