Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή τις διαμαρτυρίες του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών – Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου-Λασιθίου για την οικονομική εξόντωση των φυσικοθεραπευτών

Date:

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικό έγγραφο του Περιφερειακού Τμήματος (Π.Τ.) Ηρακλείου-Λασιθίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών αναφορικά με την οικονομική εξόντωση των φυσικοθεραπευτών.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Περιφερειακού Τμήματος (Π.Τ.) Ηρακλείου-Λασιθίου οι φυσικοθεραπευτές πριν από λίγες ημέρες κλήθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ να υπογράψουν συμβάσεις με τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες (Ι.Ε.Ε.). Σε περίπτωση όμως άρνησης των φυσικοθεραπευτών να υπογράψουν, ο ΕΟΠΠΥ δεν θα εκκαθαρίσει τις οφειλές του.

Οι φυσικοθεραπευτές του Π.Τ. Ηρακλείου-Λασιθίου ζητάνε ο έλεγχος να γίνεται από τον ΕΟΠΥΥ και όχι να πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος του ελέγχου και μάλιστα προκαταβολικά.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση, για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...