“H δικιά μου οικογένεια πεινάει”: Ο Πολάκης μίλησε με τους αγρότες αλλά αποχώρησε παραδεχόμενος “δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους” | Βίντεο

Date:

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ξάφνιασε τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κατερίνης. Μεταξύ άλλων, είπε ότι κατανοεί τα προβλήματά τους, αλλά και ότι η ελληνική κυβέρνηση “δουλεύει” με στόχο την επίλυσή τους.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός σταμάτησε και μίλησε στους αγρότες που μετέβησαν με τρία τρακτέρ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης, -που επισκέφτηκε ο κ. Πολάκης- προκειμένου μετά την τελετή εγκαινίων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να του επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Το έλαβε, έκατσε και τους μίλησε, τονίζοντάς ότι και ο ίδιος κατάγεται από αγροτική οικογένεια και σέβεται τον κόπο τους ενώ υποσχέθηκε στην αντιπροσωπεία των αγροτών της Κατερίνης, ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση και θα κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων τους. Τα λόγια του και ο ήρεμος τόνος της φωνής του, άφησαν έκπληκτο τον αγρότη στον οποίο, όπως φαίνεται στο βίντεο απευθύνεται προσωπικά.

Μεταξύ άλλων πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε “δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους”.

Όμως, όλα τα ωραία τελειώνουν και όταν τα ερωτήματα έγιναν πιο συγκεκριμένα ο υπουργός δε μπορούσε να δώσει απαντήσεις. Αποτέλεσμα, ο Πολάκης να αποχωρήσει και οι αγρότες να αρχίζουν να διαμαρτύρονται.

“Η δικιά μου οικογένεια πεινάει, εσύ μπήκες στο κυριλέ το αυτοκίνητο να φύγεις τώρα”, είπε ένας αγρότης. “Η ελληνική ύπαιθρος ερημοποιείται. Τέλος!”

Η συζήτηση με τον Πολάκη κράτησε μέχρι το 6.21, όμως μετά οι αγρότες άρχισαν να αντιδρούν.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7LMxgkXxTeQ”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...