«Ο Σαμαράς η Μέρκελ και η Μάχη της Κρήτης»

Date:

Τάδε έφη Σαμαράς δια την Μάχης της Κρήτης τουτέστιν δια την αντίστασιν του λαού έναντι των Γερμανών κατακτητών:

«Οι Έλληνες έκαναν απλά το καθήκον τους απέναντι στην ιστορία όπως πάντα κάνουν. Και αυτά καλό είναι πάντα να τα θυμόμαστε και να τα θυμίζουμε. Το φρόνημα της ελευθερίας είναι γραμμένο στο γονίδιο του λαού και θα το βρίσκουν μπροστά τους οι επίδοξοι τύραννοι».

Πολύ ωραία, του απαντούμε και ‘μεις. Αυτό ακριβώς και ‘μεις σκεπτόμαστε να κάνομε την Κυριακή. Επειδή το φρόνημα της ελευθερίας είναι γραμμένο όπως και ο ίδιος λέει και δεν λαϊκίζω στο γονίδιο του λαού την Κυριακή θα μας βρουν μπροστά τους με την ψήφο μας οι ΤΥΡΑΝΝΟΙ του ελληνικού λαού. Οι θλιβεροί υποτελείς. Οι συνεργάτες των κατακτητών, οι συνεργάτες των Γερμανών. Θα μας βρουν μπροστά τους εμπόδια στα σχέδια υποτέλειας και πλήρους παράδοσης μας στον Γερμανικό επεκτατισμό. Στην μετατροπή μας σε επαρχία της Γερμανίας. Όπου οι γκαουλάουτερ θα μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στην χώρα μας θα κάθονται στα υπουργεία και θα ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό εις όφελος του Γερμανικού. Χωρίς αξιοπρέπεια ο Σαμαράς ο Βενιζέλος , ο Παπανδρέου , ο Σημίτης , όλοι αυτοί που άνοιξαν τις κερκόπορτες για να εισβάλλουν οι κατακτητές στην χώρα μας. Χωρίς αξιοπρέπεια λοιπόν τους υποδέχονται τους περιφέρουν τους αφήνουν να διοικούν και με τα τους ξεναγούν και τους γευματίζουν.

Χωρίς αιδώ, κατεβαίνουν τώρα στην Κρήτη να τιμήσουν την αντίσταση του λαού έναντι των Γερμανών κατακτητών. Τώρα λοιπόν να υποκλιθούν στη σημερινή αντίσταση που δεν θα μπορέσουν να την ονομάσουν «τρομοκρατία». Θα είναι η ψήφος μας! Γιατί και τότε αυτούς που δήθεν τιμούν τώρα οι συνεργάτες των Γερμανών οι «Τσολάκογλου» και τα τσιράκια τους τους έλεγαν τρομοκράτες.

Γι’ αυτό λοιπόν δεν έκανε ο λαός την αντίσταση που επικαλείται ο Σαμαράς δηλαδή δεν σκότωσε την Μέρκελ και τους συνεργάτες της όταν εκτός των δεινών που μας έχει συσσωρεύσει ήλθε και παραμονές εκλογών για να ρυθμίσει την ψήφο μας.

Αλλά με την ψήφο μας θα τις διακόψομε τα ταξιδάκια της εδώ για να μας κυβερνά.

Η απάντηση μου λοιπόν στον κο. Σαμαρά είναι ακριβώς τα λόγια του. «Το φρόνημα της ελευθερίας είναι γραμμένο στο γονίδιο του λαού και θα το βρίσκουν μπροστά τους οι επίδοξοι τύραννοι».

Ένας από αυτούς τους σύγχρονους Τσολάκογλου, τους σύγχρονους τύραννους είστε και σεις και ο Βενιζέλος και όλοι οι συνεργάτες με τους Γερμανούς κατακτητές με Σαμαρά. Τιμητή της Μάχης της Κρήτης. Η μάχη δίνεται τώρα. Την Κυριακή!

Να δούμε αν την τιμήσετε και αποσυρθείτε.

Ασπασία Λεβεντίτη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...