Ο Χ. Μαρκογιαννάκης για τη διακοπή λειτουργίας του Καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Βουκολιών

Date:

Ερώτηση προς τον υπουργό υποδομών, μεταφορών & δικτύων σχετικά με τη διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Βουκολιών κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην οποία αναφέρει:«Η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ., κατόπιν σχετικής απόφασής της, προτίθεται να προβεί στην αναστολή της λειτουργίας του Καταστήματος του οργανισμού στις Βουκολιές Χανίων.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής και την αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας, καθώς πρόκειται για ένα κατάστημα με παρουσία δεκαετιών, το μοναδικό, σημειωτέον, στη Δ.Ε. Βουκολιών, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες χιλιάδων πολιτών μιας ευρείας γεωγραφικής ενότητας, πολλοί εκ των οποίων είναι ηλικιωμένοι κάτοικοι δυσπρόσιτων οικισμών.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, την οποία βιώνει η χώρα, η πολιτεία οφείλει να λαμβάνει υπ’ όψιν κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των μεταρρυθμιστικών της πολιτικών τις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες, έτσι ώστε να μην υποβαθμίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων προς τον πολίτη υπηρεσιών, ούτε να απειλούνται με μαρασμό ολόκληρες περιοχές, και μάλιστα απομακρυσμένες και αγροτικές.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: Ερωτάται ο κ. Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, εάν προτίθεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας του ως άνω Καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...