Παίξε μπάλα με… το ΠΑΜΕ!

Date:

H Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ για δεύτερη χρονιά καλεί όλους τους νέους εργάτες, τους ανέργους τους σπουδαστές και τους μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό εργατικό πρωτάθλημα. Θέλουμε η διοργάνωση αυτή να ακουμπήσει σε ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της εργατικής νεολαίας, να γίνει γνωστό στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα νυχτερινά σχολειά, στις λαϊκές γειτονιές .

Αισιοδοξούμε για μια ανεβασμένη συμμετοχή, απευθύνοντας κάλεσμα στα συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα από κάθε κλάδο, κάθε επιχείρηση  να συμβάλλουν αποφασιστικά στην καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος

ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ…ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ!

Το φετινό πρωτάθλημα θα «κάνει έναρξη» σε μια δύσκολη περίοδο για την εργατική τάξη. Σε μια περίοδο όπου ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για την ζωή του και την οικογένεια του. Είναι επιτακτική ανάγκη να ορθώσει το ανάστημα του ενάντια στο αντεργατικό σφαγείο, να αποβάλλει τώρα κάθε στοιχείο συμβιβασμού και υποταγής να φράξει το δρόμο προς την εξαθλίωση του μέσα από την ταξική ενότητα, την οργάνωση, μακριά από αυταπάτες.

Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος!

Στο εργατικό τουρνουά δε μας ενδιαφέρει αν μία ομάδα είναι καλύτερη από κάποια άλλη. Καμία ΠΑΕ δεν ελέγχει τους κανόνες του παιχνιδιού ούτε οι αγώνες στήνονται στα αποδυτήρια και στα κουρελόχαρτα του στοιχήματος. Δεν έχουμε ανάγκη κανένα σύνδεσμο να «κανονίζει» της βρωμοδουλειές κάποιου μεγαλομετόχου μέσα και έξω από το γήπεδο. Δε μας επιβάλλει καμιά πολυεθνική εταιρία να ντοπαριστούμε.

Μέσα από το δικό μας τουρνουά προβάλλουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής όπου το ποδόσφαιρο και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα θα είναι υπόθεση για όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της, χωρίς εμπόδια.

Δήλωσε τη συμμετοχή της ομάδας σου στο τηλ. 6972501798 – 6979001486 ή μέσα από το σωματείο σου η στο emai: pamechania@gmail.comΤοτουρνουα θα διεξαχθει τα Σαββατοκύριακα  1-2 και 8-9 του Ιουνη στα γήπεδα 5Χ5 του Πολυτεχνείου Κρήτης στα Κουνουπιδιανά η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...