Παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, η χώρα

Date:

Το χάραμα του καινούριου χρόνου, βρίσκει την πατρίδα και το λαό στην εντατική με τους ευρωκόλακες – υπηρέτες ξένων αφεντάδων σε ρόλο σωτήρων, και τους εντολοδόχους της συμφοράς να παρασκευάζουν στα σκοτεινά λαγούμια των σατανικών διαδρόμων εαυτών και αλλήλων, σταγόνα σταγόνα το δηλητήριο που θα θέσει εκτός μάχης την όμορφη χώρα μας.

Ευχή κι ελπίδα όλων μας, η όσο το δυνατόν συντομότερη εμφάνιση του αντίδοτου που θα βάλει τέλος σ’ αυτή την κατάσταση και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην περίπτωση εμφάνισης παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον. Προς το παρόν, από την άνεση του καναπέ μας, μπορούμε να βιώνουμε τον απόλυτο εφιάλτη.

Χώρα και λαός, κυριολεκτικά και μεταφορικά βρίσκονται στην κλίνη του βαρέως ασθενούντος. Και στις δύο περιπτώσεις, η κατάρα των μνημονίων κυριολεκτικά θερίζει. Βιώνουμε στο πετσί μας, αυτό που μέχρι πρότινος διαβάζαμε και θεωρούσαμε ακραίο. Ότι δηλαδή , στις χώρες που πέρασε το μνημόνιο, μειώθηκε το προσδόκιμο επιβίωσης. Η φτώχεια, η πείνα, ο εμπαιγμός, η ανεργία, η διαφθορά, η εξαθλίωση κλπ, έγιναν υπερόπλα στα χέρια συγκεκριμένων οικονομικών δολοφόνων, φερομένων ως πολιτικών ηγετών μας. Οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες, αφού μας αποδεκάτισαν με  την ατέλειωτη φοροληστρική τους ταχτική, επινόησαν ακόμα ένα κόλπο που οδηγεί αργά αλλά σταθερά, και στη βιολογική μας εξόντωση. Σε ασθενείς με χρόνια πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που μέχρι πρότινος ελάμβαναν φάρμακα με 0% συμμετοχή, τώρα υποχρεώνονται να καταβάλλουν 10% και 25% συμμετοχή, με αποτέλεσμα πολλοί απ’ αυτούς , λόγω οικονομικής αδυναμίας, να σταματούν τη θεραπεία τους.

Ατέλειωτες οι περιπτώσεις ακόμα και ατόμων με αναπηρίες οι οποίοι πλέον, εκτός από το αυξημένο ποσοστό συμμετοχής τους, καλούνται να πληρώσουν κι ένα άλλο ξεχωριστό ποσόν για κάθε φάρμακο, προκειμένου να πάρουν συγκεκριμένο σκεύασμα, αποτελεσματικό για την περίπτωσή τους. Φάρμακα άγνωστα μπήκαν στη ζωή μας αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας, με μοναδικό κριτήριο τη χαμηλή τιμή τους, που κάποιοι με πρόσβαση στην πληροφόρηση, μαθαίνουν πως δεν πρέπει να τα εμπιστεύονται, γιατί δεν είναι δοκιμασμένα!! Το δίλλημα κι εδώ είναι μεγάλο. Πώς να αποκτήσεις το φάρμακο που θα σε κάνει καλά με το βαλάντιο που διαθέτεις το οποίο κυμαίνεται από πενιχρό μέχρι ανύπαρκτο; Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία που συγχωνεύτηκε με την Ισραηλινή, έχει κατακλύσει την παγκόσμια αγορά, πολλοί κάνουν λόγο για ανώνυμα γενόσημα – που είναι ότι χειρότερο- φάρμακα της συγκεκριμένης εταιρίας απαγορεύτηκαν στην Αμερική, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην ίδια την Γερμανία ύστερα από  τις ουκ ολίγες παρενέργειες κλπ που παρατηρήθηκαν κι εκεί. Το θέμα είναι τεράστιο, αλλά για την οικονομία του χρόνου θα το κλείσουμε προς το παρόν εδώ, για να δούμε πως η Ελλάδα με νόμο της λαομίσητης κυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου, θα μεταβληθεί σε παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, αφού σύμφωνα με όσα μάθαμε μέσα από τις καταγγελίες της κ. Χριστίνας Σαλεμή, από τις 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συκώτι, την καρδιά, τα νεφρά, και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων!!! Αναφέρει μεταξύ των άλλων η κ. Χριστίνα Σαλεμή στη σημαντικότατη καταγγελία της στη Χάγη. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπ’ όψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27-6-2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους, με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα. Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρώπινων οργάνων και ιστών. Γιατί;

Μέχρι τώρα τα πράγματα είχαν ως εξής: Λήψη οργάνων γινόταν από όσους είχαν εκφράσει την επιθυμία τους αυτή γραπτώς στον ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων) ή όταν υπήρχε η συγκατάθεση των συγγενών για την αφαίρεση και δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση. Αποκλειστική αρμοδιότητα για την αφαίρεση οργάνων είχε ο ΕΟΜ, όπως συμβαίνει άλλωστε και διεθνώς. Συνεπώς, όσοι επιθυμούσαν να είναι δωρητές οργάνων σώματος, το έκαναν ελεύθερα με γραπτή δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Αυτό διασφάλιζε άριστα την επιθυμία και την ελεύθερη βούλησή τους, αλλά και την διαδικασία. Βάσει του καινούριου νόμου:  Η αφαίρεση οργάνων πραγματοποιείται από «Οργανισμούς Αφαίρεσης που είναι νοσοκομεία Ν.Π.Δ.Δ ή Ν.Π.Ι.Δ. κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή ιδιωτικές κλινικές, που έχουν λάβει τη σχετική άδεια. Παραχωρείται έτσι κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, δικαίωμα αφαίρεσης οργάνων σε τρίτους, οι οποίοι μάλιστα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Όπως είπα πιο πάνω, η αφαίρεση οργάνων διεθνώς, γίνεται από τις ομάδες των μεταμοσχευτικών κέντρων και όχι από ιδιώτες. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ… Η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον όσο ζούσε δεν είχε εκφράσει την αντίθεση του . Γίνεται δηλαδή βάσει δικαζόμενης συναίνεσής του. (Να σημειωθεί εδώ ότι (θανόν) πτώμα, θεωρείται πια και ο εγκεφαλικά νεκρός άνθρωπος, και έτσι είναι υποχρεωτική από 1/6/2013 και η αφαίρεση οργάνων ενηλίκων εγκεφαλικά νεκρών, εκτός εάν είχαν δηλώσει την αντίθεσή τους εγγράφως στον ΕΟΜ, εάν υπάρχει πιστοποιητικό του γνήσιου της υπογραφής τους και αν αυτό φτάσει έγκαιρα στα χέρια όσων έχουν εξουσιοδότηση για την λήψη οργάνων. Για την βάφτιση όμως της αυθαίρετης λήψης οργάνων σε δωρεά και τις παγίδες που κρύβονται πίσω απ’ όλο αυτό, αντέδρασε η Ιερά Σύνοδος και πάνω απ’ όλα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΜ, το οποίο κατά την προσφιλή… δημοκρατική συνήθεια της κυβέρνησης απαλλάχτηκε των καθηκόντων του στις 15/6/2011, για να ορισθεί νέο στις 16/6/2011 ημέρα της ψηφοφορίας χωρίς ονομαστική ψηφοφορία από 20; 30; 50; Βουλευτές; Κανείς δεν ξέρει!

Το νομικό τμήμα του Ε.Π.Α.Μ. που ρωτήθηκε από πολίτες, τι πρέπει να κάνουν για να μην πέσουν θύματα όλης αυτής της ιστορίας απάντησε ότι: Πρέπει να αποσταλεί στον ΕΟΜ ταχυδρομικά αρνητική δήλωση η οποία πρωτοκολλείται και καταχωρείται σε σχετικό αρχείο η ισχύς του οποίου θα ξεκινήσει από 1/7/2013. Το πιστοποιητικό που θα εκδίδεται από το «αρνητικό μητρώο, θα αποσταλεί στον ενδιαφερόμενο πολίτη κατόπιν της έκδοσης της σχετικής υπουργικής απόφασης και όχι νωρίτερα από  την παραπάνω ημερομηνία. Στη δήλωση θα πρέπει να πιστοποιείται το γνήσιο της υπογραφής από κάποιο ΚΕΠ κλπ και να αναφέρεται ρητά η άρνηση (π.χ. «σε περίπτωση θανάτου δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση»), ενώ θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής προσωπικά στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ. δελτίου ταυτότητας/διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας με ΤΚ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών και Οργάνων Αν. Τσόχα 5, Ταχ. Κωδ 11521, Αθήνα.

Αλ. Σ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...