Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής με τίτλο “Κηροδοσία των Ανέμων” του Ηλία Κοπανάκη

Date:

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής με τίτλο “Κηροδοσία των Ανέμων” (Εκδόσεις Γκοβόστη) θα γίνει στον Μαρουλά Ρεθύμνου την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, ώρα 18:00′.

Πρόκειται για την «Κηροδοσία των Ανέμων» από τις Εκδόσεις Γκοβόστη, ποιητική συλλογή που αποτελείται από πέντε επιμέρους ενότητες και περιλαμβάνει ποιήματα της τελευταίας πενταετίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό καταγωγής μου, τον παραδοσιακό και διατηρητέο, βενετσιάνικο και μινωικό οικισμό του Μαρουλά Ρεθύμνου, 9 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου, στον δρόμο προς την Μονή Αρκαδίου. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση είναι η παραδοσιακή ταβέρνα «Μυλόπετρα», στο κτίριο της οποίας τους περασμένους αιώνες φιλοξενούνταν φάμπρικα παραγωγής ελαιολάδου με τις γνωστές πέτρινες μυλόπετρες.

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο συγγραφέας σημειώνει:

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει μια ιδιαίτερη ημέρα. Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, με την ευχή το Πνεύμα το Άγιο να μας καθοδηγεί στον διάβα της ζωής μας. Την ημέρα εκείνη, 20 του Ιούνη, το φετινό έτος έχει πανσέληνο, ενώ την επόμενη μέρα είναι η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Όλοι οι οιωνοί προμηνύουν επιτυχία στην εκδήλωση, όταν μάλιστα σε αυτήν ομιλήτριες θα είναι τρεις εξαιρετικές κυρίες, ιδανικές να αναλύσουν και να μας μιλήσουν για ποίηση, η κυρία Ζωή Ριτσάτου – Παπαδάκη, η κυρία Ρούλα Κονσολάκη και η κυρία Κατερίνα Μαρία Αποστολάκη. Την εκδήλωση μου, κάνει την τιμή να χαιρετίσει η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κυρία Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη, ενώ τον όλο συντονισμό της βραδιάς τον έχει η εξαίρετη δημοσιογράφος και παραγωγός ιστορικών ντοκιμαντέρ κυρία Εύα Λαδιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...