Πλατανιάς: Αμφίβολοι Μενδρινός και Σιαλμάς

Date:

Μειώνονται οι πιθανότητες ώστε οι Κώστας Μενδρινός και Δημήτρης Σιαλμάς να υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη για την κυριακάτικη (23/2) αναμέτρηση με τον Άρη στα Περιβόλια. Οι δύο παίκτες συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα και δεν έχουν μπει ακόμα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπερ και σημαίνει ότι αν δεν γίνει αυτό στις επόμενες –τουλάχιστον- δύο τότε θα αποκλειστούν από την αποστολή.
Σε ότι αφορά τον Γιάννη Ζαραδούκα, η συμμετοχή του θα πρέπει να αποκλειστεί αφού συνεχίζει τη θεραπεία, όπως και οι Ναζλίδης και Ζουμπουλάκης.

Κατά τ’ άλλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ποντάρει στην επιστροφή του Νούνιες Αγκιλέρα αλλά και του Γιώργου Καζναφέρη οι οποίοι και δίνουν έξτρα λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας, ενόψει του κομβικής σημασίας αγώνα με τον Άρη.

Στον Άρη από την άλλη προβληματίζονται με την τιμωρία των 4ων κιτρίνων καρτών που συμπλήρωσε ο Αγκάνθο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο επιθετικός του Άρη δεν θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ωστόσο αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου.

Στο μεταξύ, σενάρια φέρνουν τον Σαλόζε Ουντότζι να ρίχνει …γέφυρες με τη διοίκηση του Άρη για να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επί της ουσίας, οι διοικούντες του Άρη επιδιώκουν να πείσουν τον Ουντότζι να επιστρέψει στην ομάδα και να τη βοηθήσει στη δυσκολότερη καμπή της ιστορίας του. Σε αυτό το κλίμα, ο Άρης προετοιμάζεται για το ματς με τον Πλατανιά, ματς που θεωρείται τελικός για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...