Ποιος πληρώνει τις δημοσκοπήσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης;

Date:

Πολλές φορές οι δημοσκοπήσεις έχουν ενδιαφέρον για τα στοιχεία που παρουσιάζουν. Άλλες φορές πάλι έχουν ενδιαφέρον για άλλα στοιχεία. Τέτοια είναι η περίπτωση πολλών ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης που ανά περιόδους μας στέλνει ο κ. Ματαλλιωτάκης.

Αν και προϊόν επιστημονικής έρευνας, ένα στοιχείο που τις κάνει ιδιαίτερες είναι ότι ανεξαρτήτως των συμπερασμάτων τους, αυτές πάντα συνοδεύονται από μία μεγάλη φωτογραφία του κ. Ματαλλιωτάκη. Η έρευνα, πάντως, δεν αποτελεί προϊόν μονάχα δικής του δουλειάς. Την συνυπογράφει ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Στα δελτία τύπου που μας έστελνε χρησιμοποιούσε την ίδια αυτή μεγάλη φωτογραφία με το όμορφο κουστούμι του. Κι έτσι, θυμηθήκαμε αμέσως ότι ο κ. Ματαλλιωτάκης είναι ο ερευνητής του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τώρα, πρόσφατα, διορίστηκε και διοικητής στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Αυτό όμως δεν τον απέτρεψε από το να συνεχίσει να διδάσκει στο Πολυτεχνείο Κρήτης και να πραγματοποιεί έρευνες.

Η  τελευταία του έρευνα μας προξένησε το ενδιαφέρον. Δεν μας προξένησαν ενδιαφέρον τα στοιχεία της έρευνας αλλά ότι δόθηκε μία μέρα νωρίτερα σε συγκεκριμένα ΜΜΕ την οποία παρουσιάσανε ως «αποκλειστική».

«Αποκλειστική» η έρευνα του δημόσιου Πολυτεχνείου Κρήτης; Μήπως είναι και πληρωμένη; Ή υπάρχει κάτι άλλο, που δε γνωρίζουμε;

Ως εκ τούτου, αρνούμαστε να προβούμε στη δημοσίευση της και καταγγέλλουμε δημόσια τη συμπεριφορά του κ. Ματαλλιωτάκη και τις προνομιακές σχέσεις που έχει διαμορφώσει με συγκεκριμένα ΜΜΕ. Για ποιους λόγους άραγε; Με ποιο αντίτιμο;

Με τέτοια αντικειμενικά κριτήρια προχωρά στην επιστημονική έρευνα; Με αυτό τον τρόπο διοικεί και το νοσοκομείο; Ή μήπως έτσι πολιτεύεται;

Ποιος πληρώνει λοιπόν τις δημοσκοπήσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης;

Α.τ.Κ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...