Προς την Δημοτική Αρχή και τον συνδυασμό του κ. Μπουζάκη

Date:

Κύριε Δ/ντα παρακαλώ δημοσιεύσατε την παρούσα μου επιστολή ευχαριστώντας προκαταβολικά για την φιλοξενία.Στην έγκριτη και έντιμη εφημερίδα σας στις 23 Μαΐου 2013, έχουν κάνει μια απίστευτη μα και απίθανη θριαμβολογία με λόγια και φράσεις εναντίον του Συλλόγου ΤΡΟΧΑΛΟΥ, που διαβάζοντας τα σου ‘ρχεται ειλικρινά να τους φτύνεις και να τους μουντζώνεις! Δεν γνωρίζω τίνος ακριβώς το χέρι τα ‘χει γράψει, αλλά τα 147 Μέλη και φίλοι – με την υπογραφή τους φίλοι- του Συλλόγου μας, τους ανταποδίδει τα γραφόμενα τους μέχρι  το τελευταίο τους γράμμα. Φαίνεται «πολύ μορφωμένο» το άτομο που τα ‘χει γράψει, αλλά εδώ ταιριάζουν τα γραφόμενα – διαθήκη – του Πλάτωνα εις το ακέραιον: «Γνώση χωριζομένης Αρετής και Δικαιοσύνης, Πανουργία και ουχί Σοφία εστί».

Και βέβαια με τα «σοφά του λόγια» ο συντάκτης του δημοσιεύματος της 23ης Μαΐου, αποδεικνύει περίτρανα πως αυτός είναι ο Συνήγορος του Πολίτη μα και το Συμβούλιο της Επικρατείας!! Ο δεύτερος βέβαια, μετά από εσάς κύριοι, ο κανονικός βέβαια Συνήγορος του Πολίτη γράφει αυτά που εδώ θα διαβάσετε, δηλ. την καταστροφή του Πράσινου, την μόλυνση του ανεκτίμητου θησαυρού υπόγειων υδάτων με τα πέντε (5) πηγάδια κατάντη, την Οικολογική Καταστροφή, την απειλή των αιωρούμενων γκρεμνών σε απόσταση επαφής του χώρου επιλογής σας στα Τροχαλού, τις πλυμμηρικές τάσεις του χειμάρρου Σαρακινιώτη, την μόλυνση της θάλασσας η οποία είναι το θησαυροφυλάκιο της Παλαιόχωρας από  «Τηγάνι» μέχρι «Γραμμένο» με την ρίψη του προϊόντος του βιολογικού στην θέση Τροχαλού – στην καρδιά του Κόλπου-  με άμεση απειλή με αυτή τη ρίψη στις Δυτικές παραλίες της Παλαιόχωρας.

Έκαναν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος την επιλογή του βιολογικού στα Τροχαλού, παράνομα, ποντάροντας μάλλον στις προμήθειες και όχι στο καλό της περιοχής. Και λέγει ο Σαίξπηρ: «Εάν προπορεύεται το Χρήμα, όλοι οι δρόμοι ανοίγονται».

Εγκατάσταση στα Τροχαλού η οποία θα ξεπεράσει τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ (30.000.000 €), και εάν λειτουργήσει σε πέντε χρόνια, και που οι προμήθειες ξεπερνούν τις επτακόσιες χιλιάδες ευρώ ( 700.000 €) με μια εκτίμηση των ειδικών. Αλλά, σε τίνος τσέπες θα μπουν;;

Αλλά το δράμα – εάν ποτέ γίνει – θα είναι στην τσέπη κάθε μας συνδημότη που για την λειτουργία του στα Τροχαλού, δεν θα φτάνει η σύνταξη του αγρότη.

Για του λόγου το αληθές αγαπητέ μου φίλε συνδημότη, κράτησε το παρόν φύλλο εφημερίδος και φύλαξε το σαν κόρη οφθαλμού, γατί αυτά που τώρα διαβάζεις θα τα βρεις μπροστά σου εφόσον γίνει το έργο στη θέση Τροχαλού.

Στη συνέχεια θα απευθυνθώ στον καινούριο Συνήγορο του Πολίτη τον κ. Μπουζάκη Εμμανουήλ και θα τον ρωτήσω να μας πει περί αρτιότητας των Μελετών, διότι εμείς ξέρουμε ότι έχουν συνταχθεί από Μελετητές στερούμενοι Μελετητικού Πτυχίου (το ‘χουν καταθέσει) με αποτέλεσμα η εγκυρότητα και η Νομιμότητα των Μελετών να αιθεροβατεί.

Επίσης να μας πει ο καινούριος Συνήγορος του Πολίτη γιατί «σπάσαν» το έργο για να κάνουν απευθείας αναθέσεις, για τρίτη φορά τις ίδιες Μελέτες σε διαφορετικά πρόσωπα. Ακόμα να μας πει ο καινούριος Συνήγορος του Πολίτη κ. Μπουζάκης, πότε και σε ποιους έχει απευθυνθεί ως οφείλει κάθε λογική Δημοτική Αρχή περί αποζημιώσεων των περιουσιών τους πραγματικά και πόσα δίνει, γιατί εμείς μέχρι τώρα βλέπουμε μόνο τσαμπουκά και απαλλοτριώσεις στις  περιουσίες μας οι οποίες για να αποκτηθούν έχουμε χύσει αίμα και ιδρώτα.

Επίσης να μας πει ο καινούριος Σύμβουλος του Σ.τ.Ε κ. Μπουζάκης η αγορά τότε, από τον Δήμο, των γκρεμνών στα Τροχαλού για βιολογικό, ήταν Νόμιμη;; Απαντήσατε μας δια του Τύπου ειδικά για αυτό το ερώτημα.

Επίσης να μας πει ο καινούριος Σύμβουλος του Σ.τ.Ε. κ Μπουζάκης γιατί  και πώς προσπαθεί να υποβάλλει τις αποφάσεις των Δικαστηρίων με παρεμβάσεις και φωνές στα Δημοτικά Συμβούλια, κάτι που εμείς δεν κάνουμε σεβόμενοι τη δουλειά των Δικαστών και τις Γνώσεις τους επί των θεμάτων. Δεν τους λέμε πώς να κάνουν τη δουλειά τους, τι αποτέλεσμα να βγάλουν, πότε να το βγάλουν, ούτε  προπαγανδίζουμε κάθε δύο μήνες ότι το έργο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.

Επίσης κλείνοντας να πείτε στους Δημότες σας εάν δικαιούστε προμήθειες από το «μεγάλο έργο» αυτό, και πόσο, καθώς και πόσα θα πληρώνουνε οι Δημότες για να συνδεθούν με το δίκτυο του βιολογικού και πόσο θα πληρώνουν κάθε χρόνο για το κόστος λειτουργίας του. Εύχομαι να μην κάνετε καμιά οικονομοτεχνική μελέτη σαν αυτές που μας πλασάρετε τώρα σαν καινούριες, πιο ώριμες, πιο άρτιες κλπ.

Πλέον δεν πρέπει να μιλάμε για βιολογικό, αλλά για εμμονή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΟΧΑΛΟΥ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...