Πτήσεις Χανιά – Σμύρνη με την Bora Jet – Δυνατότητες νέου τουριστικού ρεύματος προς Κρήτη

Date:

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Χανίων η εταιρεία Demre Tour ναύλωση πτήσεις με την Bora Jet από Χανιά προς Σμήρνη. Όπως αναφέρεται, είναι πλέον στο χέρι των φορέων να δημιουργηθούν απευθείας πτήσεις Τουρκία – Χανιά ανοίγοντας έτσι ένα πολλά υποσχόμενο τουριστικό ρεύμα από τη γείτονα χώρα.

Αναλυτικότερα αναφέρονται τα εξής:

Μετά από πολλές προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και την στήριξη των μελών της με προσφορά φιλοξενιών, έχουμε την ενημέρωση ότι η  εταιρεία   Demre  tour  ολοκλήρωσε  την  ναύλωση  των  δυο  πτήσεων    Σμύρνη  -Χανιά  ( 26-29   Μαΐου   και   06-09  Ιουνίου )  με  την  εταιρεία  Bora   Jet , το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για το άνοιγμα της τουρκικής αγοράς, η οποία έχει πολύ μεγάλη δυναμική.

Απομένει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθούν απευθείας πτήσεις Τουρκία – Χανιά, ώστε το πολλά υποσχόμενο τουριστικό ρεύμα από την γείτονα χώρα να καταφέρει να δημιουργήσει ένα σημαντικό όγκο διανυκτερεύσεων στα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.

Στην προσπάθεια αυτή η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 18 μήνες , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφειάρχη Χανίων κον Βουλγαράκη , τον Δήμο Χανίων και το ΕΒΕΧ , για την πολύτιμη βοήθεια τους και στήριξή τους .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...