Πτώση από τα 7 μέτρα για Ολλανδή τουρίστρια στο Παλιό Λιμάνι

Date:

Χθες αργά το βράδυ στην οδό Μελετίου Πηγά, κοντά στο εστιατόριο “Έλα” συνέβη ένα παρολίγον μοιραίο ατύχημα. Όπως πληροφορηθήκαμε 50χρονη Ολλανδή τουρίστρια στην πρώτη ημέρα των διακοπών της μαζί με τον σύζυγό της, έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πανσιόν απ’ όπου διέμενε.

Ο λόγος που συνέβη το ατύχημα είναι άγνωστος αν και στη συγκεκριμένη πανσιόν δεν υπήρχε μπαλκόνι. Κάτοικοι της περιοχής δεν διαπίστωσαν κάποια ένταση. Το γεγονός είναι ότι η πτώση ήταν από περίπου 7 μέτρα με τη γυναίκα να πέφτει ημίγυμνη στο έδαφος.

Να σημειώσουμε ότι το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα μέσα σε ένα διάστημα μόλις μερικών λεπτών. Αν και αρχικά σε μία πρώτη επικοινωνία που είχαμε υπήρχε ανησυχία για εσωτερική αιμορραγία λόγω της σφοδρότητας της πτώσης τελικά απ’ ότι φαίνεται η κατάσταση δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη ζωή της.

Ο άντρας της πάντως παρέμενε σοκαρισμένος αν και δέχθηκε τη συμπαράσταση κατοίκων της περιοχής ενώ του κάλεσαν ταξί και στη διαπίστωση ότι δεν είχε πάνω του χρήματα άνθρωπος προσφέρθηκε να πάει μαζί του έως του νοσοκομείο για το οποίο μάλιστα πλήρωσε και το ταξί.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...