Π. Καμμένος: Όταν έρθει η ώρα, θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση – Εμάς ο λαός μας ψήφισε για το “αναγκαίο καλό”

Date:

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση άφησε «ανοιχτό» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εμμένοντας στις πάγιες θέσεις του συμπολιτευόμενου κόμματος σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Όταν και αν έρθει η ώρα (σ.σ. της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών), θα εκτελέσουμε τη λαϊκή εντολή με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την αποχώρηση δηλαδή, από την κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά, από το βήμα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.

«Το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο» έσπευσε να προσθέσει και υπενθύμισε ότι «εμάς ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

«Αν είναι να έρθει στη Βουλή αυτό το σχέδιο συμφωνίας, επειδή ξέρουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης άλλα λέει έξω και άλλα λέει μέσα και μπορεί να ψηφίσει, εμείς θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση, ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ή με εκλογές ή με δημοψήφισμα» εξήγησε, επιπλέον.

Ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, αφήνοντας υπόνοιες για χρηματισμό και «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

«Έπρεπε να γίνει καλός υπάλληλος κάποιων συμφερόντων» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, και ξεκαθάρισε ότι την έδρα «θα τη φέρει πίσω θέλει δεν θέλει».

“Κυβέρνηση υπό προθεσμία”

Οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκάλεσαν την αντίδραση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter, τόνισε τα εξής:

«Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε»

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...