Σπιτικές Προτάσεις

Date:

Μοσχάρι με μανιτάρια:

Βάζομε το μοσχάρι με το λάδι μια με μιάμιση ώρα να σιγοψηθεί με 3-4 σκελίδες σκόρδο. Όταν τραβήξει το νερό του το σβήνομε με κρασί και προσθέτομε αλάτι, κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, τα μανιτάρια και δάφνη προαιρετικά.

Μοσχάρι νουά:

Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζω με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβω ένα λεμόνι , ένα πορτοκάλι και τα βάζω σε φλιτζάνα και την απογεμίζω με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα – κόλα. Σιγανή φωτιά τρείς ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβω φέτες και το ξαναβάζω στο τσικάλι. Στη σάλτσα που μένει παίρνω λίγη και διαλύω το κορν φλάο και το  ρίχνω στη σάλτσα μέσα και πάνω στο κρέας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...