Σπιτικές Προτάσεις

Date:

Σάλτσα μουστάρδας
Σαράντα gr βούτυρο, σαράντα gr αλεύρι, μισό κιλό ζωμό ή νερό, δύο κουταλιές μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει, ρίξτε το αλεύρι. Ρίξτε το υγρό αφήστε την σάλτσα να βράσει επί πέντε λεπτά. Προσθέστε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, αφήστε τη σάλτσα να βράσει πέντε λεπτά. Ρίξτε στο τέλος αλάτι και πιπέρι.

Σάλτσα με κάπαρη
Σαράντα gr αλεύρι, σαράντα gr βούτυρο, μισό κιλό ζωμό από ψάρι, τρεις κουταλιές της σούπας κάπαρη, χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μια κουταλιά κρέμα γάλακτος.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει και ρίξτε το αλεύρι. Ανακατεύετε, ρίξτε τον ζωμό, προσθέστε την κάπαρη, αφήστε την σάλτσα να βράσει επί 1 λεπτό. Αλάτι, πιπέρι. Ταιριάζει με ψάρι βραστό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...