Συλλυπητήριο του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για τον πρόωρο χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Λαμπρινού

Date:

Ο πρόωρος χαμός του Κώστα Λαμπρινού, σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης, στην κοινωνία, στην οικογένεια του. Έδινε μέχρι την τελευταία στιγμή μια μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Κώστας Λαμπρινός διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη του για την Κρήτη, την Αυτοδιοίκηση. Ήταν ένας πολύτιμος, σεμνός ακούραστος συνεργάτης και πρόσφερε αθόρυβα σπουδαίο έργο στην Περιφέρεια Κρήτης ενώ διακρινόταν για την ευρυμάθειά και την οξυδέρκειά του.

Υπήρξε ένας ικανός  υποστηρικτής των θεμάτων του νησιού  με έντονη και ενεργή δράση με θετικά αποτελέσματα, προτάσσοντας τον συγκρητισμό.

Αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, στην κοινωνία, για να θυμούνται την προσφορά και την συμβολή του στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της Κρήτης.

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένεια του. Όλοι μας θα τον θυμόμαστε με εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και αγάπη για την συνεργασία που είχαμε και το ουσιαστικό έργο που μας αφήνει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...