Συμπαράσταση στους αγρότες από το ΔΣ Φοιτητών Πολυτεχνίου Κρήτης

Date:

Το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών Πολυτεχνίου Κρήτης εκφράζει τη συμπαράστασή του στην αγροτιά όλης της Ελλάδας, που παλέυει για την ίδια της την ύπαρξη. Χαιρετίζει όλους τους αγωνιζόμενους αγρότες, τους πατεράδες και τις μανάδες των φοιτητών που βρίσκονται στα μπλόκα, που κλιμακώνουν την πάλη τους με το συντινισμό που αποφασίστηκε στη Σύσκεψη της Νίκαιας. Οι φοιτητές και οι σπουδαστές θα πάρουν και αυτοί τη θέση τους σε αυτή τη μάχη απέναντι στην τρικομματική κυβέρνηση και την πλουτοκρατία που ξεκληρίζει τους αγρότες, στέλνει τους εργάτες στις ουρές τις ανεργίας και υπόσχεται ψίχουλα στη νέα γενιά με τα προγράμματα “υπερεκμετάλλευσης ” νέων.

Το ΔΣ καλεί όλους τους φοιτητές του Πολυτεχνείου να κλιμακώσουν τη δράση τους μπροστά στην απεργία με τη μαζική τους παρουσία στη συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου την Τρίτη 19/2 και να συμμετάσχουν μαζικά ως ελάχιστη συμπαράσταση στο μπλόκο των αγροτών των Χανίων την Τετάρτη 13/2 στις 11πμ στον κόμβο προς τα μεγάλα χωράφια(‘Απτερα).

Καλούμε επίσης και όλο το Χανιώτικο λαό σε εγρήγορση, να απορρίψει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να στρέψει το λαό απέναντι στους αγρότες που αγωνίζονται ή σε οποιοδήποτε κλάδο. Να ανακόψουμε τον αέρα της κυβέρνησης που εντείνει την καταστολή απέναντι σε όποιον αγωνίζεται, αντιπαραβάλοντας το δίκιο του λαού που παράγει και ο πλούτος του ανήκει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...