Σύσκεψη με τους φορείς της πόλης για τον συντονισμό των δράσεων ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης”

Date:

Σύσκεψη με τους μαζικούς φορείς της πόλης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Αυτό αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην Εκχώρηση του Αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης”  η οποία ενημερώνει και για τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων όσο και με τον βουλευτή του ΚΚΕ Μ. Συντυχάκη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η πρωτοβουλία μας συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης» και των υπολοίπων δεκατριών περιφερειακών αερολιμένων.

Την ερχόμενη Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 18.30 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της πρωτοβουλίας μας με τους μαζικούς φορείς της πόλης για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων μας προκειμένου να αποφευχθεί η εκχώρηση του αεροδρομίου.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων καθώς και με τον Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Συντυχάκη ο οποίος χθες επισκέφθηκε τα Χανιά και το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης να συμμετέχουν ενεργά την Παρασκευή στη συνάντηση στο ΕΒΕΧ και τους πολίτες των Χανίων και του Ρεθύμνου σε εγρήγορση ενόψει των μαζικών κινητοποιήσεων της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...