Σ. Τσόκας: Δε θέλουμε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας!

Date:

Καταγγελία για το …μπλε από τη “Κρήτη Μπορούμε”

Την ίδια στιγμή που σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζει επίσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Σεραφείμ Τσόκα, σε ανακοίνωση – καταγγελία του συνδυασμού “Κρήτη Μπορούμε και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Σεραφείμ Τσόκα εκφράζεται η έντονη δυσφορία για την απεικόνιση του συνδυασμού με μπλε χρώμα από τη Singular Logic! Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ο συνδυασμός «Κρήτη Μπορούμε» ενώ είχε εγκαίρως και εγγράφως ενημερώσει την Singular Logic, προκειμένου να απεικονιστεί με λευκό χρώμα το βράδυ των εκλογών, τελικά απεικονίστηκε με χρώμα μπλε, υποδηλώνοντας ότι στηριζόταν από την ΝΔ.

Πέρα από γεγονός ότι αυτή η απεικόνιση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αδικεί κατάφορα το συνδυασμό μας και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκα, πρέπει να επισημανθεί ότι ακόμη και μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους της εταιρίας, το απόγευμα της Κυριακής, το μπλε χρώμα δεν έφυγε ποτέ δίπλα από τον συνδυασμό μας.

Δημιουργείται λοιπόν το εξής ερώτημα; Γιατί το δικαίωμα του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού αποδίδεται μόνο σε ορισμένους υποψηφίους;

Ο συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως κινείται πάνω και πέρα από κόμματα και χρώματα. Απόδειξη αποτελεί το χθεσινό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί από έναν κομματικό συνδυασμό. Ζητούμε λοιπόν την επόμενη Κυριακή να μην μπει κανένα χρώμα στην απεικόνιση του συνδυασμού μας. Το δικό μας «κόμμα» είναι η Κρήτη.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...