Τα τζιν, τα κοντομάνικα και τα τατουάζ των βουλευτών

Date:

Τα κοντομάνικα μπλουζάκια, τα σκισμένα τζιν, τα εμφανή τατουάζ και τα προκλητικά συνολάκια απασχόλησαν την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία απηύθυνε συστάσεις προς τους βουλευτές για τον… ενδυματολογικό τους κώδικα.

Ο πρόεδρο της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκη, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, απηύθυνε παραινέσεις στους γραμματείς των ΚΟ για τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στη Βουλή και για τον ενδυματολογικό κώδικα.

«Δεν μπορεί να μπαίνουν βουλευτές με ξεχειλωμένα μπλουζάκια. Είναι θέμα σεβασμού προς το Κοινοβούλιο», τόνισε ο κ. Μακογιαννάκης, παρατηρώντας επίσης πως πριν από μόλις πέντε χρόνια ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν πολύ καλύτερος.

Για τις παρεκτροπές στη συμπεριφορά ορισμένων βουλευτών, η Επιτροπή αποφάσισε σε πρώτη φάση να μην καταγράφονται στα πρακτικά εκφράσεις, όπως «συμμορία», «νενέκοι» και «αυτά δεν τα υπέγραφε ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου», που έχουν ακουστεί τελευταία στη Βουλή. Αν δεν υπάρχει συμμόρφωση, θα πρέπει να ανακαλούνται οι βουλευτές στην τάξη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...