Τραβάς κουπί; Απόδειξέ το!

Date:

Ο ανατρεπτικός αγώνας κωπηλασίας,RedBullVarkada έρχεται στις 28 Ιουνίου, στις 18:00, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων για να αποδείξει ότι κάποιες φορές είναι απόλαυση να τραβάς κουπί.

Είτε θεωρείσαι θαλασσόλυκος, είτε απλά κάποτε πήρες το «τιμόνι» της βάρκας του παππού, το RedBullVarkada είναι η ευκαιρία σου να δείξεις σε όλους ποιός είναι ο καλύτερος καπετάνιος και βαρκάρης σε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της χώρας και άλλοτε ισχυρό εμπορικό λιμάνι της ανατολικής Μεσογείου!60επίδοξοι κωπηλάτες κάθε επιπέδου θα αγωνιστούν το Σάββατο, 28 Ιουνίου στις 18:00,στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, ενάντια στο χρόνο και τις δυνάμεις του νερού, με μοναδικά όπλα την τεχνική τους, μία παραδοσιακή βάρκα και ένα ζευγάρι ξύλινα κουπιά!

Από το σύνολο των θέσεων, οι 40 θα είναι διαθέσιμες για προεγγραφή on-line, μέσω της φόρμας συμμετοχής στο www.redbullvarkada.grέως τις 15 Ιουνίου, ενώ οι υπόλοιπες θα καλυφθούν την ημέρα του αγώνα επί τόπου. Στον μοναδικό αυτό αγώνα κωπηλασίας με παραδοσιακού τύπου βάρκες και κουπιά -απαραίτητα «εργαλεία» τα οποία παρέχει η διοργάνωση- όλοι οισυμμετέχοντες θα αγωνιστούν ταυτόχρονα σε 4 προκριματικές σειρές των 15 θέσεων, σε ένα συγκεκριμένο στίβο εντός του Ενετικού Λιμανιού. Η πρώτη τριάδα από κάθε προκριματικό περνάει αυτομάτως στον Μεγάλο Τελικό.

Είσαι έτοιμος να ταράξεις τα νερά;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, τις εγγραφές και τον ειδικό κανονισμό:

www.redbullvarkada.gr

#varkada

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...