Τρόμος με τους ισλαμιστές μαχητές της τζιχάντ

Date:

Εφιάλτης έχει γίνει για τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες το που θα καταλήξουν οι ισλαμιστικές ομάδες τώρα που φεύγουν από την Συρία. Η υποστήριξη που προσέφερε η δύση σ αυτούς τώρα γίνεται μπούμερανγκ γι αυτούς. Εκατοντάδες αποχωρούν κυνηγημένοι από το Συριακό στρατό και απογοητευμένοι. Ο σκοπός τους να κάνουν κράτος δικό τους, οι απανταχού της γης φανατικοί μουσουλμάνοι όπως οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, δεν τους “έκατσε” παρά την βοήθεια από τη δύση. Ο φανατισμός τους, αλλά κυρίως τα άγρια ένστικτά τους αποτελούν θανάσιμη απειλή για τις δυτικές κοινωνίες. Στην Αλβανία ψήφισαν νόμο ότι αν επιστρέψουν θα εκτίσουν ποινή 15 χρονιά στη φυλακή.

Στην Αγγλία φοβούνται για την εσωτερική τους ασφάλεια αφού η ίδια η ριζοσπαστικοποίηση Ισλαμιστών γεννημένων στη χώρα έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο πρόβλημα της χώρας, π.χ αποκεφαλισμός του στρατιώτη στη μέση του δρόμου. Η Σαουδική Αραβία φοβάται επίσης την επιστροφή τους. Ενώ για να  φύγουν, τους εδελέασε με πολλά χρήματα (ακόμα και στις οικογένειές τους), όχι για να “πέσει” ο Ασάντ, αλλά με την προσδοκία να σκοτωθούν και να έχουν ήσυχο το “κεφάλι” τους. Η χώρα που ζει στο Μεσαίωνα, που επέτρεψε σ’ αυτούς να στέλνουν μπουκάλια με το αίμα σφαγιασθέντων Χριστιανών για να πλένουν μ’ αυτό τα χέρια τους για εξιλέωση, αντιλαμβάνεται τι θ’ ακολουθήσει αν ανατραπεί η ισορροπία που έχει καταφέρει ως τώρα η δυναστεία του Σαούντ.

Τουλάχιστον 2.000 απ ‘ αυτούς έχουν επιστρέψει είτε στις πατρίδες τους, είτε οδεύουν για άλλους προορισμούς όπως τη Χερσόνησο του Σινά, απειλόντας την ειρήνη στην περιοχή.

Το πρόσφατο χτύπημα το είδαμε με τους Κορεάτες προσκυνητές στην Ι.Μ.Αγίας Αικατερίνας. Ο Ιερός πόλεμος (Τζιχάντ) γι αυτούς, δεν έχει τελειώσει γιατί είναι σκοπός της ζωής τους

Μιχαήλ Γ. Κελαϊδής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...