Τσακαλώτος: Ο Βαρουφάκης τους ενοχλεί και γι’ αυτό του επιτίθενται

Date:

«Όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση. Και είναι ενοχλητικός ο Βαρουφάκης γιατί ξέρει τα επιχειρήματά τους καλύτερα απ’ ό,τι τα ξέρουν αυτοί. Αυτό τους ενοχλεί». Αυτό δήλωσε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών.

«Αντιθέτως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αντιπροσώπους που συμφωνούσαν σε όλα. Δεν νομίζω ότι ήταν και καλός τρόπος διαπραγμάτευσης. Ο τρόπος του Γιάνη και όλης της διαπραγματευτικής ομάδας έχει φέρει ήδη αποτελέσματα», πρόσθεσε ο ίδιος σε δηλώσεις προς τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εάν έχεις πολιτικό σχέδιο και αυτό δίνει διεξόδους, τότε μπορείς να δεχθείς κάποιους συμβιβασμούς, αντιθέτως, αν στο μόνο που οδηγεί ένας συμβιβασμός είναι στον επόμενο, τότε δεν έχεις λόγο να το κάνεις».

Και σημείωσε: «Δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κάτι στην ενδιάμεση συμφωνία που θα μας φέρει πολύ αδύναμους στην μεγάλη διαπραγμάτευση…»

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...