Υπο-νοούμενα

Date:

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ…

Το φοβερό και τρομερό τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε δύο συνανθρώπους μας και συνέβη τις μεσημβρινές ώρες της Πρωτομαγιάς στην Εθνική στην ανηφόρα μετά τη διακλάδωση προς Σούδα, είχε κι άλλες θλιβερές παρενέργειες..

Οι δύο αστυνομικοί που έκοβαν την κυκλοφορία λίγο έξω από τη Σούδα και γύριζαν πίσω τον κόσμο, από την Εθνική, βλοσυροί και απότομοι, δημιούργησαν νέο πρόβλημα.

Πάνω από δύο ώρες όλη η Σούδα γνώρισε ένα φοβερό μποτιλιάρισμα. Ήταν αδύνατη πλέον η πρόσβαση στην Εθνική. Σημειωτέον ότι νέο μποτιλιάρισμα είχε σημειωθεί στην διασταύρωση στα Μεγάλα Χωράφια, στο πρόχειρο φανάρι που τοποθετήθηκε μετά την κατολίσθηση.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχαν τροχονόμοι και ρύθμιζαν την κυκλοφορία και κατηύθηναν τα οχήματα από συγκεκριμένες διεξόδους.

Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι με οτιδήποτε απρόβλεπτο οι αρχές αποδεικνύονται ανάξιες να ανταποκριθούν στον σκοπό για τον οποίο υπάρχουν και υποτίθεται ότι λειτουργούν.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ήλπιζαν οι έμποροι στο Πάσχα, αλλά η κίνηση στα καταστήματά τους ήταν υποτονική. Αυτό συμβαίνει όταν οι ελπίδες τους στηρίζονται στο ντόπιο αγοραστικό κοινό που έχει ξεπνοήσει από τους φόρους και τα κυνηγητά.

Ας ελπίσουμε ότι η τουριστική περίοδος που βρίσκεται προ των πυλών θα φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα για την επιβίωση των εμπορικών επιχειρήσεων του τόπου μας.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...