Χίλιες υπογραφές μάζεψαν για την εκποίηση στον Λόφο Καστέλλι; Έεε και;

Date:

Καλά, μόνο 1000 άτομα είναι η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας, της Διαμαντοπούλου, της Φώφης, του Ποταμιού, όλων μαζί αξιοποιημένων στα Χανιά;

Μείναμε έκπληκτοι! Τόσο λίγοι είναι; Εκτός και αν ούτε οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους δεν συμφωνούν μ’ αυτό το προωθούμενο μοντέλο της αλόγιστης ιδιωτικοποίησης των πάντων!

Σου λένε οι υγιώς σκεπτόμενοι ψηφοφόροι των παραπάνω «ορμητικών και δραστήριων»! «Με την φόρα που έχουν πάρει αυτοί να τα πουλάνε όλα, ν’ ανακατεύουν τις προσωπικές τους μπίζνες, με μπίζνες στα ακίνητα που δεν τους ανήκουν αλλά ανήκουν στο σύνολο, με ιδιωτικοποιήσεις των πάντων δεν θα γλυτώσει τίποτα. Τώρα μας ζητούν υπογραφές για την εκποίηση (βλέπετε για κ άθε κακό πράγμα έχουν μια ελκυστική λέξη, έτσι την εκποίηση τη λένε αξιοποίηση) της καρδιάς της Αρχαίας Κυδωνίας που βρίσκεται θαμμένη στο λόφο Καστέλλι. Μετά; Τι έχει σειρά; Ορμητικώς και δραστηρίως δρώμενοι – βλέπετε ορμούν στην εξουσία και γι’ αυτό είναι έτσι φουριόζοι- θα μας ζητήσουν υπογραφές για να πουλήσουν την Κνωσσό. Μετά την Ακρόπολη και μετά την Επίδαυρο. Έεε, όχι λοιπόν, νυσάφι πια, δεν υπογράφομε»

Και έτσι απ’ όλους τους ψηφοφόρους του νεοφιλελευθερισμού που έχουν ως ευαγγέλιό τους τις ιδιωτικοποιήσεις και που τους εκπροσωπούν ο Κυριάκος, η Φώφη βεβαίως (που να το φανταζόσουν Γεννηματά πως θα ‘βγαινε η κόρη σου δεξιά), η Αννούλα βεβαίως – βεβαίως η πρώην Ε.Γ.Ε., ο Σταύρος, βρέθηκαν μόνο 1000 να υιοθετούν τις απόψεις τους. Εε, άντε να πάνε 2000. Παραπάνω δεν πάνε.
Όσο για την άλλη πλευρά, γιατί δεν μαζεύει κι αυτή υπογραφές;

Γιατί αηδιάζει αυτές τις μεθόδους. Τις κοκορομαχίες. Τα πράσινα καφενεία και τα μπλε. Θυμάστε;
Παλιές και ξεπερασμένες μέθοδοι!

Της πόλωσης και της διαίρεσης των κατοίκων. Τι θα το παίξομε τώρα; Φουρτουνάκηδες και Βροντουλάκηδες; Θα βάλομε τσι βράκες μας, θα στρίψομε τσι μουστάκες μας και θα μονομαχήσομε; Φουρτουνάκηδες και Βροντουλάκηδες! Βροντουλάκηες και Φουρτουνάκηδες! Δεν σας κάνομε αυτή τη χάρη. Αυτό, το αφήσαμε δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ που με την πολιτική του έβγαλε τα βαμπίρ στην πιάτσα.

Εμείς, λέμε τις απόψεις μας, τις θέσεις μας και είμαστε πολλοί. Χωρίς μονομαχίες και κοκορομαχίες ευελπιστούμε να λειτουργήσει η δημοκρατία, στον ταλαίπωρο αλλά όμορφο, όμορφο τόπο μας.
Και υπερασπιζόμαστε την κληρονομιά μας! Και δεν τις βάζομε ταμπέλα με τιμή: «Πωλείται»
Γιατί έχει την ΤΙΜΗ της και την ΑΞΙΑ της που δεν υπολογίζεται με γρόσσια.

Και ας έλεγε η γιαγιά μου : «Παιδί μου με τα γρόσα, το Χριστό επαραδώσα»

Εμείς ελπίζομε ακόμα να λειτουργήσει Δημοκρατία. Και όχι οι ζητωκραυγάζοντες επίδοξοι, εκκολαπτόμενοι βουλευτές.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κοινοποιήστε:

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φόρος τιμής στους πρωτοπόρους Έλληνες μετανάστες στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ | Φωτός

Του Μανώλη Βεληβασάκη, Προέδρου ΠΣΚ Πριν από ενάμιση αιώνα, Αμερικανοί πολίτες...

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Του Αιμίλιου Δασύρα | Έχετε προσέξει ότι τα κάλαντα...

Έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη

Τα Χριστούγεννα ή οι «Γιορτές» στην Ελλάδα δεν είναι...